STEAUA – CORONA 3-0 (1-0) / In pasi rapizi spre TITLUL 25

STEAUA a castigat luni seara ultima partida a etapei cu numarul 30 din LIGA, 3-0 in fata CORONEI BRASOV, si s-a apropiat si mai mult de TITLUL cu numarul 25.

STEAUA a invins fara emotii, 3-0, CORONA BRASOV in ultimul meci din etapa 30 a LIGII I, campioana fiind la doar un pas de al doilea titlu consecutive in Romania. In fata unui stadion Ghencea gol, deoarece Steaua are terenul suspendat doua etape, jucatorii lui Reghecampf si-au intrat mai greu in ritm in fata lanternei rosii a campionatului, deschizand scorul in minutul 18, prin Piovaccari, italianul ajungand la cota 10 in campionat.

 Citeste si: STEAUA Bucuresti vrea sa TRANSFERE doi jucatori titulari de la o rivala din LIGA I 

In partea secunda, STEAUA nu a avut precizie in ofensiva, dar a mai punctat de doua ori pe final de meci, pe fondul caderii fizice a adversarului, Alex Chipciu marcand pentru 2-0 in minutul 79, atunci cand a tasnit excelent dintre fundasii adversi pentru a prelua un balon pasat foarte bine de Prepelita si a inscrie cu un sut plasat. Golul care a inchis tabela a fost semnat de Keseru, in minutul 91, atunci cand atacantul venit din Franta a inscris ca urmare a unui contraatac de manual.

Citeste si: STEAUA – CORONA BRASOV 3-0 LIVE TEXT / Piovaccari, Chipciu si Keseru aduc trei puncte campioanei 

Steaua a ajuns la 71 de puncte in urma acestei victorii si are un avantaj de 10 puncte in fata celor de la Petrolul, putand sa castige titlul chiar din etapa urmatoare daca va invinge la U Cluj, iar Petrolul nu bate pe FC Vaslui.