STEAUA – CORONA BRASOV, ora 20:30, DIGISPORT 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Inca un pas spre TITLUL 25

STEAUA BUCURESTI va juca in aceasta seara, cu incepere de la ora 20:30, impotrova celor de la CORONA BRASOV, in ultima partida a etapei 30 din LIGA I.

STEAUA va juca diseara in Ghencea, fara fani in tribune din cauza suspendarii de doua etape, un meci care o poate apropia la doar un pas de TITLUL cu numarul 25. Adversara campioanei, CORONA BRASOV, este deja retrogradata in liga secunda, dupa ce nu a primit licenta pentru sezonul viitor, dar si pentru ca ocupa ultimul loc in clasamentul din LIGA I, cu doar 14 puncte stranse in 29 de meciuri.

Citeste si: STEAUA le depaseste pe Manchester United, Milan si Valencia in CLASAMENTUL CLUBURILOR

Interesant este faptul ca oaspetii din Ghencea au obtinut in partida tur un rezultat de egalitatea in partida cu STEAUA. Brasovenii vin la Bucuresti fara Adrian Harlab, tehnicianul echipei luand decizia de a demisiona de la CORONA BRASOV, motivand problemele de sanatate pe care le are si care ar putea fi accentuate de tensiunea din timpul meciurilor.

Citeste si: LIGA I: Se incinge lupta pentru SALVAREA de la RETROGRADARE. Rezultatele inregistrate duminica in campionatul intern 

De cealalta parte, STEAUA se poate distanta la 10 puncte in fruntea clasamentului din LIGA I daca invinge diseara, ceea ce ar insemna ca etapa viitoare ar putea sa devina campioana matematic in cazul in care castiga la Cluj, cu Universitatea, iar Petrolul nu castiga meciul cu FC Vaslui.

 

STEAUA – CORONA BRASOV, ORA 20:30, LIVE TEXT MONDO NEWS

ECHIPE PROBABILE

STEAUA: Tatarusanu – Georgievski, Varela, Gardos, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Chipciu, Stanciu, Tanase – Keseru

Suspendati: Szukała, Pintilii, Ad. Popa

CORONA: Marc – Homei, Forika, Damian, Vl. Munteanu – Neacsa, Dalbea, Miranda, Brata – S. Bus, Coman

Suspendat: Poverlovici

Partida va fi arbitrata de Andrei Florin din Targu Mures, ajutat la cele doua tuse de Dumitru Ionel Valentin din Gherghita si Marica Mihai Marius din Bistrita, iar cei doi aditionali vor fi Rusandu Lucian din Sfantu Gheorghe si Istrate Dragos din Bucuresti. Observatorul pentru acest meci va fi Bratu Vasile din Slobozia.

Sursa foto: dolce-sport.ro