Steaua – Dinamo 1-1. Keseru salveaza un punct pentru campioana

Steaua-Dinamo, eternul derby al campionatului romanesc, si-a desfasurat episodul cu numarul 130. “Cainii” au fost aproape de 3 puncte mari: au condus cu 1-0 pana in penultimul minut, dupa reusita din penalty a lui Grigore. Keseru a egalat inextremis.

Declaratiile de siguranta ale lui Reghe dinaintea partidei s-au dovedit o povara pentru jucatorii Stelei. Marea rivala a jucat mult peste asteptari , reusind sa tina campioana in sah , in majoritatea timpului.

Astfel, in prima parte, Steaua a avut doar doua oportunitati clare de a marca. Mai intai, Tanase a luat bara la tinta din 6 metri(min 29); pentru ca la cateva minute distanta, Sanmartean sa il incerce pe Balgradean cu un sut tare. Portarul lui Dinamo a reusit sa scoata de sub bara cu un reflex extraordinar(33).

Citeste si: Steaua – Dinamo 1-1 , LIVE TEXT MONDO NEWS. Eternul derby se incheie indecis

In partea secunda, Dinamo a continuat sa evolueze excelent in defensiva, plecand , de cate ori a avut ocazia, pe contraaatacuri taioase. Asa s-a intamplat si in minutul 59 , cand Tucudean a prelaut in careu, a fost faultat, iar Tudor a dictat, fara rezerve, penalty. Grigore a inscris cu emotii, dupa o scarita, pe care Tatarusanu a sesizat-o, insa mingea din mana portarului stelist cazuse deja dupa linia portii.

La 0-1, Steaua s-a dovedit incapabila sa puna presiune la poarta adversa, astfel ca ocaziile au fost putine. Totusi, campioana a reusit egalarea in penultimul minut de joc, dupa un moment de inspiratie al lui Keseru.

S-a terminat 1-1, un rezultat care ajuta Steaua sa se distanteze in clasament la 4 puncte in fata principalei urmaritoare, Astra Giurgiu.

Sursa foto: digisport.ro