Steaua – Dinamo 5-2. Meci de cinci Stele: In dans de Reghe spre finala

Steaua este cu un pas si jumatate in finala cupei Romaniei, dupa un meci memorabil impotriva rivalei Dinamo! Trupa lui Reghe a castigat cu 5-2, avand emotii doar cateva minute, dupa ce adversarii egalasera la 1.

Minutul primului gol nu prevestea o asemenea desfasurare. Aproape de jumatatea reprizei(22), Latovlevici avea sa deschida scorul si apetitul celor doua formatii pentru goluri era deschis!

Pana la prima reusita, Sanmartean a fost omul orchestra. Mai intai, in minutul 12 cand a tras plasat din lovitura libera, iar Balgradean a scos de la vinclu. Apoi, sase minute mai tarziu, cand a driblat totul in calea sa, a sutat, mingea a fost respinsa in fata, de unde Stanciu a reluat cu o lovitura de cap, insa mingea a lovit bara!

De partea cealalta, Dinamo ripostase prin Elton al carui sut puternic a fost scos cu greutate de Tatarusanu(17).

Dupa reusita lui Dinamo, Steaua s-a relaxat, iar adversarul a profitat relativ repede. Lazar a centrat din dreapta, Varela si Pintilii s-au incurcat reciproc, iar Rotariu a “intepat” mingea pe sub Tatarusanu.

Citeste si: Steaua – Dinamo 5-2, LIVE TEXT MONDO NEWS: Trupa lui Reghe, aproape de finala

Ultimele 6 minute ale primului mitan au fost de cosmar pentru “caini” care au incasat 3 goluri. Varela a adus desprinderea pe tabela pentru Steaua cu o foarfeca laterala de toata frumusetea.(39)

S-a facut 3-1 in minutul 43: Chipciu a tras tare de la distanta, Grigore a deviat balonul, pacalindu-l pe  Balgradean.

 
Cand Dinamo astepta pauza, a iesit la rampa Adi Popa. Cursa senzationala a vitezistului stelist, pasa de acuratete pentru Tanase care a impins mingea in poarta pentru un neverosimil 4-1!
 
In partea secunda, Dinamo a redus din diferenta prin Lazar: sut plasat, bara-gol!(53)
 
S-a mai marcat o singura data, desi ocaziile mari nu au lipsit! In minutul 76, Keseru avea sa inchida tabela, cu un sut plasat, dupa o pasa de exceptie a lui Piovaccari.
 
Pana la ultimul gol, ambele echipe au ratat ocazii din pozitii de singur cu portarul. Mai intai, Keseru a fost blocat in ultima clipa de Balgradean(65), pentru ca Bilinski sa il copieze la poarta cealalta in minutul 82.
 
S-a terminat 5-2 pentru Steaua, un scor care ii ofera foarte multa liniste lui Reghecampf inainte de partida retur.
 
Sursa foto: prosport.ro