STEAUA – DINAMO 5-2: Stelistii si dinamovistii s-au duelat si in tribune. GALERIE FOTO

Steaua si Dinamo au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din istoria Unicului Derby, prestatia jucatorilor fiind in ton cu cea a spectatorilor, care s-au ridicat la inaltimea unui astfel de meci si in tribune.

Steaua Bucuresti a invins joi seara cu 5-2 pe Dinamo in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei, echipa ros-albastra surclasand rivala de o viata intr-un meci dominat pe toata durata sa de elevii lui Laurentiu Reghecampf. In tribunele Arenei Nationale, cei 45.000 de oameni care au asistat la derbyul Steaua – Dinamo s-au ridicat la inaltime, duelul nefiind castigat clar de nici unul dintre cele doua grupuri de suporteri.

Citeste si: Laurentiu Reghecampf i-a dat “una manita” lui Flavius Stoican. Nu de ajutor, ci peste orgoliu

 

Citeste si: STEAUA – DINAMO: Jucatorii stelisti s-au intrecut in “manitas” la finele macelului de pe National Arena. FOTO 

Stelistii, mai multi, si ajutati de desfasurarea partidei si de evolutia scorului, au avut mai multe momente in care si-au dominat rivalii. De cealalta parte, fanii celor din Stefan cel Mare au raspuns printr-o coregrafie considerata de ultrasi mai buna, dar si prin mesaje mai bune. Nu au lipsit nici de aceasta data tortele si petardele, acestea dand uneori senzatia ca stadionul este un camp de lupta.