STEAUA – DINAMO: Campioana are cinci jucatori la un pas de suspendare

Steaua se poate distanta astazi la sase puncte in fruntea clasamentului Ligii I, dar trebuie sa fie atenta si la cartonasele galbene, avand cinci jucatori la un pas de suspendare.

Meciul dintre Steaua si Dinamo poate reprezenta pentru campioana Romaniei si un moment in care ar putea pierde pentru meciul viitor, de la Cluj, contra celor de la CFR, 5 posibili titulari. Ros-albastrii trebuie sa fie atenti la cartonasele galbene, deoarece Alex Chipciu, Lukasz Szukala, Nicusor Stanciu, Kapetanis si Lucian Sanmartean sunt la limita avertismentelor.

Citeste si:  STEAUA – DINAMO: Cifrele derbyului Romaniei ! Vezi cati ani au trecut de la prima intalnire dintre cele doua echipe

Derbyul Romaniei, Steaua – Dinamo, a fost in majoritatea cazurilor o partida in care arbitrul partidei a aratat, in medie, sase cartonase galbene, date fiind rivalitatile si nervozitatea mult mai mare fata de un alt meci.

Steaua-Dinamo se joaca astazi, de la ora 21, in Ghencea, partida dintre cele doua mari rivale din Bucuresti fiind a 130-a intalnire in Liga I. Meciul va fi transmis in format LIVE TEXT de MONDO NEWS.

Sursa foto: realitatea.net