STEAUA-DINAMO: CCA a decis cine va arbitra DERBY de ROMANIA

STEAUA-DINAMO. Arbitrul baimarean Cristian Balaj va conduce UNICUL DERBY dintre Steaua si Dinamo, care se va juca, vineri, pe Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 20,30, in etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, anunta Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA). Partida va putea fi urmarita in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

STEAUA-DINAMO. Arbitri asistenti au fost desemnati Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava) si Vasile Marinescu (Bucuresti), in timp ce arbitru de rezerva a fost nominalizat Dragos Istrate (Bucuresti).

CITESTE SI: STEAUA-DINAMO: GALCA mai are un singur semn de intrebare inaintea UNICULUI DERBY 

STEAUA-DINAMO. Observator pentru arbitri, din partea CCA, va fi Alexandru Deaconu (Bucuresti), in timp ce Mircea Calin (Bucuresti) va fi observator de joc, din partea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

STEAUA-DINAMO. Cristi Balaj (43 ani) a mai arbitrat de cinci ori in cariera sa DERBY de ROMANIA: un meci s-a terminat la egalitate, Steaua si Dinamo castigand fiecare de cate doua ori. Primul derby condus de Balaj a avut loc pe 19 mai 2002, cand Steaua si Dinamo incheiau la egalitate, 2-2.

Data                     Meciul (Competiţia)
noiembrie 2002   Steaua – Dinamo 2-2 (campionat)
noiembrie 2003   Dinamo – Steaua 3-0 (Cupa Romaniei)
iulie 2005              Steaua – Dinamo 2-3 (Supercupa Romaniei)
decembrie 2011    Dinamo – Steaua 1-3 (campionat)
august 2013          Dinamo – Steaua 1-2 (campionat).

CITESTE SI: STEAUA-DINAMO: Ce crede ALEX CHIPCIU despre rivalii din Stefan cel Mare 

STEAUA-DINAMO. Al doilea derby cu Balaj la centru a avut loc pe 5 decembrie 2011, cand Steaua invingea pe Dinamo in deplasare cu 3-1. Ultimul derby arbitrat de baimarean s-a desfasurat pe 11 august 2013, cand Steaua se impunea cu 2-1, pe Arena Nationala, Dinamo fiind gazda.

Sursa foto: sport.ro