STEAUA-DINAMO: GALCA mai are un singur semn de intrebare inaintea UNICULUI DERBY

STEAUA-DINAMO. Cele mai titrate echipe din fotbalul autohton se vor intalni, vineri seara de la ora 20.30, intr-un nou episod al partidei supranumite DERBY de ROMANIA, meciul putand fi urmarit, in format LIVE TEXT, pe MONDO NEWS.

STEAUA-DINAMO. Antrenorul ros-albastrilor, COSTEL GALCA, a avut destule batai de cap in pregatirea meciului de la Iasi in conditiile in care infirmieria gruparii din Ghencea a devenit neincapatoare dupa partida de cosmar de la Targu Mures. Cea mai importanta pierdere a Stelei dupa jocul de campionat cu ardelenii este cea a atacantului RAUL RUSESCU, golgheterul din Europa League fiind obligat sa ia o pauza fortata de cel putin trei saptamani dupa ce a fost la un pas sa isi piarda ochiul drept in urma atacului cu cotul al lui Gabi Muresan.

CITESTE SI: STEAUA-DINAMO: BILETELE pentru UNICUL DERBY se gasesc si la casele de la National Arena

STEAUA-DINAMO. Din fericire pentru tehnicianul stelist poate rasufla usurat deoarece la ora disputarii meciului cu rivala din Soseaua Stefan cel Mare va avea la dispozitie aproape tot lotul, Varela, Latovlevici, Keseru si Adi Popa urmand a reveni in primul unsprezece. Singurul semn de intrebare planeaza asupra septarului Alexandru Chipciu, mijlocasul ofensiv fiind accidentat de la meciul Romaniei cu Finlanda.

“Este un derby, un meci important pentru noi, care venim dupa meciul de la Tg Mures unde care am pierdut. Sper sa dam cat mai multe goluri, stim ca nu va fi usor, ca va fi un meci greu pentru noi. Eu, ca antrenor, sunt la primul derby si imi doresc sa-l castig. Daca avem atitudine, cu siguranta vom castiga. 

Nu spun ca o sa fie un meci usor, insa emotii nu avem deloc, deocamdata nimic, niciuna. Latovlevici a facut un RMN, nu are nimic, insa el spune ca il doare. Keseru va juca avand o casca pe cap, e important sa joace. Primul 11 este clar pentru mine, deja, l-am stabilit”, a spus Costel Galca joi in cadrul unei conferinta de presa.

STEAUA-DINAMO. Pe de alta parte, fostul capitan Alexandru Bourceanu a fost titular la Iasi dupa o pauza de 5 luni cauzata de o accidentare suferita in vara, insa vineri va incepe derby-ul din postura de rezerva. In aceste conditii, iata cum ar putea arata primul “11” al campioanei in partida cu Dinamo: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Adi Popa, Chipciu, Tanase – Keseru.

CITESTE SI: STEAUA – DINAMO: RAUL RUSESCU este OUT de la DERBY

Sursa foto: sport.ro