Steaua – Dinamo: Incepand de vineri pot fi achizitionate bilete la Unicul Derby. Vezi preturile

Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti se vor intalni de trei ori in aceasta primavara in care se vor consuma alte trei episoade din istoria Unicului Derby din fotbalul autohton. Week-end-ul urmator va avea loc intalnirea de campionat, iar urmatoarele doua vor conta pentru semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana.

Steaua Bucuresti a pus in vanzare biletele pentru prima intalnire, cea din campionat, care va avea loc in data de 1 martie pe stadionul din Ghencea. Deocamdata, tichetele pot fi achizitionate on-line, limita fiind de cate patru bucati pentru fiecare suporter.

Citeste si: Liga I revine: Programul si televizarile partidelor din etapa cu numarul 20 

Iata care sunt preturile biletelor:

PELUZE    15 LEI
TRIBUNA A II-A  30 LEI
TRIBUNA I   50 LEI
TRIBUNA 0  75 LEI
FOTOLII       150 LEI.

Suporterii de la Peluza Nord, acolo unde sta o parte a galeriei steliste au anuntat ca pretul fiecarui bilet este de 30 de RON, in conditiile in care 15 RON din aceasta suma vor fi folositi pentru coregrafie. 

Partida de campionat dintre rivalele Steaua si Dinamo, din etapa cu numarul 21, va avea loc pe 1 martie cu incepere de la ora 21.00, meciul urmand sa fie transmis de postul de televiziune Digi Sport si va putea fi urmarit si in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

In partida din etapa a patra a turului de campionat, ros-albastrii s-au impus cu scorul de 2-1.

Sursa foto: sport.ro