Steaua – Dinamo: Iorgulescu este de acord cu folosirea tortelor si petardelor la Unicul Derby!

Unicul Derby dintre gruparile bucurestene Steaua si Dinamo ar putea deveni unul incendiar si la propriu si la figurat, dupa ce Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a declarat in timpul conferintei de presa sustinuta miercuri ca, din punctul sau de vedere, nu este nicio problema ca suporterii sa foloseasca materiale pirotehnice.

Cu toate acestea, presedintele LPF a subliniat ca ultimul cuvant il vor avea mai marii Jandarmeriei.

“Spectacolul din tribune face parte din acest fenomen. Sunt de acord sa fie si torte, cu masurile de rigoare. Am cerut aprobari pentru ca la Steaua – Dinamo sa se permita torte in tribune”, a spus Gino Iorgulescu.

Citeste si: Steaua – Dinamo: Ros-albastrii raman fara unul dintre titularii din defensiva 

In aceeasi ordine de idei, liderii Peluzei Nord de la Steaua au declarat, in ultimele zile, ca suporterii ros-albastrii au pus la cale o coregrafie extrem de spectaculoasa in vederea Marelui Derby de sambata din Ghencea.

“Am verificat stadionul, indeplineste toate conditiile de joc. Trebuie sa fim linistiti din punctul asta de vedere. Este pacat ca nu se joaca pe National Arena, din nefericire acest gazon nu poate rezista la doua meciuri intr-un interval de doua-trei zile”, a explicat Gino Iorgulescu.

Unicul Derby dintre Steaua si Dinamo va avea loc, sambata 1 martie, pe stadionul din Ghencea, cu incepere de la ora 21.00. Meciul va fi transmis de postul Digi Sport si va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: mrsport.ro