STEAUA – DINAMO KIEV 0-0 / CAMPIONII AU UITAT SA CASTIGE

Steaua Bucuresti a remizat astazi, 0-0, cu Dinamo Kiev, in primul meci amical al celui de-al doilea stagiu de pregatire pe care campioana Romaniei il sustine in Spania.

Steaua ramane astfel fara victorie in 2014 dupa acesta remiza alba cu Dinamo Kiev, acesta fiind al saselea meci disputat anul acesta de gruparea ros-albastra, campionii Romaniei necunoscand inca gustul succesului. Insa, asa cum a promis Laurentiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, echipa a aratat mai proaspata in primul meci din al doilea cantonament si a dat o replica curajoasa unui adversar cu multe nume cunoscute in lot. Chipciu si Piovaccari au ratat cele mai mari ocazii ale “ros-albastrilor” in prima repriza, iar portarul Nita a avut din nou o evolutie fara greseala.

In partea secunda Nita a facut in continuare un meci foarte bun, reusind sa “inchida poarta” in mai multe randuri, iar Stanciu putea da chiar lovitura pe final de partida, atunci cand sutul sau din lovitura libera s-a lovit de bara transversala a lui Rybka.

Urmatorul meci al campioanei va avea loc in data de 30 ianuarie, atunci cand adversari vor fi cei de la IFK Goteborg.

Sursa foto: prosport.ro