STEAUA – DINAMO KIEV, ora 18:15, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Campionii incep a doua serie de meciuri amicale

Steaua Bucuresti intalneste astazi, cu incepere de la ora 18:15, Dinamo Kiev, in prima partida amicala din cadrul celui de-al doilea stagiu de pregatire din aceasta iarna,

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a ajuns, nu fara emotii, in Spania, in noaptea de duminica spre luni, cu o intarziere cauzata de vremea nefavorabila de la Bucuresti care a intarziat avionul cu care Reghecampf & Co. trebuiau sa ajunga la Malaga. In prima zi a celui de-al doilea cantonament al acestei pauze de iarna, stelistii au efectuat doua antrenament fizice, lucrand destul de putin cu mingea.

Astazi insa, campionii Romaniei au ocazia sa se intalneasca mai mult cu balonul, de la ora 18:15, in partida contra ucrainienilor de la Dinamo Kiev.

Partida contra celor de la Dinamo se va disputa la Marbella, acolo unde stelistii au mai disputant meciuri amicale iarna aceasta, in primul stagiu de pregatite.

Dinamo Kiev, ocupanta locului doi in campionatul Ucrainei, dupa Sahtior, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a terminat sezonul trecut pe locul trei intrecerea interna, dar este cea mai titrate echipa din Ucraina. Dinamo Kiev are in palamrea 13 titluri de campioana, 9 Cupe si 5 Supercupe.