STEAUA-DINAMO: Peste 1.000 de JANDARMI vor asigura ORDINEA PUBLICA la derby-ul din LIGA I

Peste 1.000 de JANDARMI vor asigura vineri ORDINEA PUBLICA si siguranta spectatorilor cu ocazia meciului de fotbal dintre STEAUA BUCURESTI si DINAMO BUCURESTI, care se va disputa pe stadionul Arena Nationala, incepand cu ora 20.30, potrivit unui comunicat de presa al Jandarmeriei Capitalei.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18.00, numai pe baza de bilete sau invitatii. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, Jandarmeria Capitalei le recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Accesul suporterilor echipei STEAUA BUCURESTI se va face prin intrarile din b-dul Basarabia si strada Mr. Coravu, iar intrarea din b-dul Pierre de Coubertin va fi rezervata doar suporterilor echipei DINAMO BUCURESTI.

Citeste si: STEAUA-DINAMO: GALCA mai are un singur semn de intrebare inaintea UNICULUI DERBY

Jandarmeria Capitalei le recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente. Persoanelor fizice le este interzisa detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, asadar, spectatorii nu au voie sa detina sau sa introduca in stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine.

Citeste si: STEAUA-DINAMO: BILETELE pentru UNICUL DERBY se gasesc si la casele de la National Arena

De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

Este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune in pericol siguranta participantilor la aceasta competitie sportiva.

De asemenea, JANDARMII bucuresteni, impreuna cu cele doua cluburi de fotbal, le vor lansa tuturor suporterilor o invitatie la fair-play, in cadrul unui program educativ-preventiv. Actiunea va consta in distribuirea a 10.000 de pliante informative pentru suporterii celor doua echipe, rularea unui spot cu “Invitatie la Fair Play” pe monitoarele din peste 500 de mijloace de transport ale RATB, pe reteaua de panouri publicitare stradale si pe monitoarele Arenei National si afisarea in arena sportiva a cinci bannere cu mesajele actiunii.

Actiunea are ca scop informarea suporterilor si prevenirea comportamentelor violente cu ocazia manifestarilor sportive si este parte a unui plan de colaborare pe care Jandarmeria Capitalei l-a semnat cu alti noua parteneri (Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Directia pentru Tineret si Sport a Municipiului Bucuresti, Regia Autonoma de Transport Bucuresti, Federatia Romana de Fotbal, Liga Profesionista de Fotbal, FC STEAUA BUCURESTI, FC DINAMO BUCURESTI si FC RAPID BUCURESTI).

Sursa foto: prosport.ro