STEAUA-DINAMO: Peste 300 de politisti vor actiona pentru mentinerea ordinii la DERBY

Peste 300 de politisti bucuresteni vor actiona pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere cu ocazia meciului de fotbal dintre Steaua si Dinamo, din cadrul semifinalelor Cupei Romaniei, care va avea loc joi de la ora 20.30 pe Arena Nationala, se arata intr-un comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, politistii vor actiona atat pentru mentinerea ordinii publice in proximitatea stadionului, cat si in alte zone de interes operativ, asigurand, totodata, accesul auto al riveranilor in zonele in care a fost blocata sau deviata circulatia rutiera.

In acest sens, politistii bucuresteni vor organiza si intensifica actiunile de patrulare in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, urmand a lua masuri de prevenire a inselaciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostarilor de persoane, furturilor din posete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Citeste si: STEAUA – DINAMO, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / DERBY DE ROMANIA, episodul cu numarul 156

Totodata, politistii Capitalei vor accentua activitatile de prevenire si combatere a infractiunilor savarsite cu violenta si a faptelor de natura sa impiedice desfasurarea normala a acestui eveniment.

Politistii rutieri isi vor intensifica actiunile derulate pe principalele artere de circulatie, in punctele ce prezinta risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, in vederea fluidizarii traficului si prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteza si depistarea celor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa foto: dolce-sport.ro