STEAUA – DINAMO: RAUL RUSESCU este OUT de la DERBY

Steaua Bucuresti a primit o lovitura grea inaintea Unicului Derby cu Dinamo care va avea loc vineri. RAUL RUSESCU a suferit o FRACTURA a osului orbital dupa ce a fost lovit cu cotul in figura de Gabi Muresan, mijlocasul defensiv al echipei FCM Targu Mures, si va rata cel mai important meci din competitia interna din acest final de sezon.

Anuntul a fost facut, luni, de presedintele stelist Valeriu Argaseala. “Din pacate Raul Rusescu a suferit o fractura a osului orbital, daca recuperarea sa va decurge bine, va reveni in trei saptamani. Keseru este aflat in continuare sub observatii, dupa acea comotie cerebrala. Suntem nevoiti sa aducem patru jucatori de la echipa de juniori pentru partida de marti seara din Cupa Romaniei cu CSMS Iasi. Am cerut ca la urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv sa fie prezenta si conducerea CCA pentru a se discuta despre toate erorile de arbitraj de care Steaua a suferit in acest sezon”, a declarat Argaseala.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA a fost invinsa de ASA TARGU MURES cu 1-0

 Raul Rusescu se alatura astfel jucatorilor din tabara stelista care vor rata Deby de Romania, Parvulescu (suspendat), Iancu (operat) si Bourceanu (refacere). In aceeasi ordine de idei, Keseru, Chipciu, Latovlevici si Adi Popa sunt incerti pentru jocul din week-end-ul urmator.

CITESTE SI: STEAUA – RIO AVE 2-1 (2-0) / Salvatorul RUSESCU aduce inca trei puncte ros-albastrilor 

Sursa foto: sport.ro