Steaua – Dinamo: Ros-albastrii raman fara unul dintre titularii din defensiva

In ciuda faptului ca antrenorul Laurentiu Reghecampf a declarat, in numeroase randuri, ca in aceasta iarna nu va mai pleca niciun jucator de la Steaua, sotia sa Ana Maria Prodan a reusit sa il convinga atat pe el cat si pe finantatorul Gigi Becali sa-l lase pe fundasul Lukasz Szukala in Rusia.

Conform celor de la sport.ro, rusii de la Anji Mahachkala s-au inteles cu gruparea din Ghencea pentru achizitionarea internationalului polonez in schimbul a doua milioane de euro.

Conform sursei citate, Szukala va castiga in cei trei ani de contract cu gruparea din capitala Dagestanului un salariu de aproape 3 ori mai mare decat la Steaua, urmand a incasa in total  2,7 milioane de europe 3 ani, dupa urmatoarea schema: 800.000 de dolari in primul an, 900.000 in al doilea si 1 milion al treilea sezon.

Citeste si: STEAUA – DINAMO: VEZI CINE AR PUTEA ARBITRA PRIMUL EPISOD AL UNICULUI DERBY DIN ACEASTA PRIMAVARA

Sport.ro anunta si faptul ca impresara jucatorului, Anamaria Prodan, a fost la penitenciarul Poarta Alba si a obtinut acordul lui Gigi Becali pentru realizarea acestui transfer.

Problema este ca Lukasz Szukala va lasa un gol urias in defensiva campioanei, Steaua urmand sa se bazeze doar pe doi fundasi centrali pana la finele sezonului, Gardos si Varela. Chiar daca va fi platit mult mai bine, este de neinteles faptul ca Szukala alege sa plece la o echipa care are probleme financiare uriase si care, foarte probabil, la finele sezonului nu va reusi sa ramana in prima liga din Rusia.

Lukasz Szukala s-a transferat la Steaua in 2012, de la Petrolul Ploiesti. Internationalul polonez a mai jucat in Romania la Universitatea Cluj si Gloria Bistrita, acolo unde a colaborat tot cu Laurentiu Reghecampf.

Sursa foto: sport365.ro