STEAUA-DINAMO: Scouterii unor echipe de renume vor lua cu asalt National Arena

Mansa tur a semifinalei Cupei Romaniei dintre Steaua si Dinamo a atras atentia mai multor cautatori de talente ale marilor echipe din Europa. Astfel, sectiunea VIP a stadionului National Arena din Capitala va fi luata cu asalt in aceasta seara de o multime de scouteri care sunt interesati de serviciile unor fotbalisti de la Steaua si Dinamo.

Conform Gazetei Sporturilor, la meciul derby dintre rivalele traditionale din fotbalul autohton vor asista reprezentanti ai unor cluburi precum Arsenal Londra, Fiorentina, Hertha Berlin, Zenit Sankt Petersburg, VfB Stuttgart, Athletic Bilbao sau Palermo.

Citeste si: STEAUA – DINAMO, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / DERBY DE ROMANIA, episodul cu numarul 156

Sursa citata noteaza faptul ca Tony Banfield, unul dintre scouterii lui Arsenal Londra, es fi atent monitorizati de reprezentantul gruparii din 1.te trimis sa ii urmareasca, in mod special, pe stelistii Nicolae Stanciu si Florin Gardos, dar si pe dinamovistii Ionut Serban si Dorin Rotariu.

Pe dealta parte, Adi Popa, Ciprian Tatarusanu, Florin Gardos, Lukasz Szukala si George Tucudean vor fi atent monitorizati de reprezentantii gruparii din 1.Bundesliga, Hertha Berlin.

Partida dintre Steaua si Dinamo va incepe de la ora 20.30 si va putea fi urmarita pe postul Pro Tv si in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: gsp.ro