STEAUA – DINAMO se va juca in Ghencea. Problemele arenei vor fi remediate

Steaua – Dinamo, derby-ul Romaniei, se va juca pana la urma pe stadionul Ghencea, dupa ce problemele arenei vor fi remediate pana la ora jocului.

Derby-ul Romaniei, Steaua-Dinamo, programat pentru data de 1 martie, se va juca in Ghencea dupa ce a fost angajata o firma care sa remedieze problemele arenei.
Discutia legata de locul de disputare al partidei dintre Steaua si Dinamo a inceput dupa ce Federatia Romana de Fotbal (FRF) a semnat un contract de exclusivitate cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB) pentru folosirea bazei de la National Arena in perioada 1-6 martie pentru amicalul dintre Romania si Argentina.

Citeste si: Steaua – Dinamo: Unde se joaca Unicul Derby programat de Martisor?

Apoi, Jandarmeria a precizat ca nici pe stadionul Ghencea nu va putea fi organizat meciul. “Stadionul din Ghencea nu va putea gazdui meciuri cu grad ridicat de risc pana la rezolvarea problemelor descoperite acolo. E vorba de acele elemente care, coroborate, duc pana la urma la siguranta spectatorilor. La Steaua avem un sistem video de supraveghere deficitar. O alta problema este sistemul de turnichete, care nu functioneaza la ora actuala”, a declarat Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei.

Clubul Steaua a angajat insa o firma specializata in sisteme de supraveghere video, astfel ca acesta va fi functional pana la ora meciului cu Chiajna, iar pana la ora derby-ului cu Dinamo stadionul va beneficia si de turnichetii care acum nu functioneaza.

Sursa foto: steauafc.com