STEAUA-DINAMO: Starea lui RUSESCU este GRAVA. Atacantul va fi OPERAT

STEAUA-DINAMO. Starea atacantului stelist RAUL RUSESCU este mai grava decat s-a anticipat la scurt timp dupa accidentarea acestuia din partida de campionat cu FCM Tg Mures atunci cand a fost lovit cu brutalitate de Gabi Muresan. FC Steaua a anunta luni ca golgheterul din Europa League va absenta de pe teren o perioada de aproximativ doua-trei saptamani.

STEAUA-DINAMO. Vineri, oficialii gruparii din Ghencea au revenit cu un comunicat oficial in care anunta ca RAUL RUSESCU va fi operat marti 4 noiembrie si va lipsi aproximativ o luna de zile.

CITESTE SI: STEAUA-DINAMO, 20.30, LOOK TV, LIVE TEXT MONDO NEWS / Episodul cu numarul 131 din Liga I

STEAUA-DINAMO. “FC Steaua Bucuresti anunta ca atacantul Raul Rusescu va fi supus unei interventii chirurgicale, ca urmare a accidentarii de la Targu-Mures, cand a fost atacat brutal de catre jucatorul lui ASA, Gabriel Muresan.

STEAUA-DINAMO. Fotbalistul va fi operat in cursul zilei de marti, 4 noiembrie, in cadrul Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala a Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila”, de catre doamna Dr. Liliana Moraru, seful Sectiei.

CITESTE SI: RAUL RUSESCU va juca cu o MASCA DE PROTECTIE

STEAUA-DINAMO. Aceasta decizie a fost luata in urma repetatelor consulturi de specialitate, care au stabilit necesitatea imperioasa a efectuarii operatiei, deoarece jucatorul, care a fost foarte aproape de a-si pierde ochiul in urma loviturii lui Muresan, continua sa prezinte diplopie (vedere dubla). Interventia chirurgicala va consta in eliberarea tesutului adipos infra-orbitar herniat din focarul de fractura si osteosinteza cu placa cu suruburi. Perioada estimata de recuperare post-operatorie este de o luna de zile”, noteaza Steaua, pe pagina oficiala de Facebook.

Sursa foto: SPORT.RO