STEAUA – DINAMO TBILISI, turul 3 preliminar Champions League. Declaratii Reghecampf si Uhrin jr

STEAUA BUCURESTI si DINAMO TBILISI se vor intalni in turul trei preliminar al Champions League, ambele incercand sa acceada in play-off-ul celei mai importante competitii intercluburi din lume.

STEAUA BUCURESTI si DINAMO TBILISI vor juca o dubla mansa foarte interesanta in turul trei preliminar al Champions League, primul meci urmand sa se dispute in Georgia, iar returul in Romania.

Laurentiu Reghecampf si Dusan Uhrin jr au vorbit pe marginea acestei intalniri la postul de televiziune GSPTV. Iata ce au declarat cei doi tehnicieni:

Laurentiu Reghecampf: “Dinamo Tbilisi este o echipa foarte puternica, pe care am urmarit-o chiar in aceasta vara, intr-un meci amical castigat in fata celor de la Sahtior Donetk. Au jucatori foarte buni si pot pune probleme oricarei echipe. Vom avea parte de doua meciuri dificile, insa noi trebuie sa ne concentram mai intai la returul cu Vardar Skopje. Vom avea suficient timp sa vorbim si sa studiem campioana Georgiei.”

Dusan Uhrin jr: “Ma bucur ca am picat cu Steaua. Este un adversar redutabil. imi place sa ma reintorc in Romania. Este o “dubla” deschisa oricarui deznodamant. Am vazut ce lucruri frumoase a facut Reghecampf. Este un antrenor foarte, foarte bun. Cunosc cat de cat ceea ce poate juca Steaua. Am antrenat si trei jucatori de acolo. Latovlevici, Nikolic si Bourceanu. Echipa mea va fi apta sa isi poata masura fortele cu Steaua.”

Sursa foto: adevarul.ro