STEAUA – DINAMO: Vezi ce au declarat Mihai Stoica si Laurentiu Reghecampf despre derby

Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica au sustinut vineri dupa-amiaza o conferinta de presa inainte de derbyul Romaniei, Steaua – Dinamo, care se va juca samnata seara, de la ora 21:00.

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, si managerul general al campioanei Romaniei, Mihai Stoica, au vorbit in preziua meciului Steaua – Dinamo despre derbyul Romaniei. “Cred ca va fi un meci interesant. Ne dorim sa castigam si sper sa reusim. Sunt singur ca va fi o atmosfera foarte frumoasa in Ghencea, care o sa contribuie la spectacol. Avem toate conditiile sa asistam la un meci frumos. N-am niciun jucator accidentat. Toti jucatorii sunt apti”, a declarat Laurentiu Reghecampf.

“Pentru orice stelist, cele 34 de meciuri din campionat se impart in doua: cele 32 de meciuri si cele doua meciuri cu Dinamo. Pentru un suporter, acest meci inseamna tot. Stiu sigur ca va fi o atmosfera extraordinara, ceva ce nu s-a mai vazut de ani de zile. In derbi nu conteaza valoarea, ci determinarea”, a completat Mihai Stoica.

Citeste si: STEAUA – DINAMO: Un oficial dinamovist, fanul lui Tanase si Pintilii. Cum le cerea tricourile stelistilor. VIDEO

Tehnicianul Stelei n-a fost insa de aceiasi parere cu MM, spunand ca nu e de acord cu rivalitatea. “Nu sunt de acord cu rivalitatea asta. Pentru mine, meciul acesta inseamna posibilitatea de a castiga inca 3 puncte. Este foarte important sa continuam si dupa meciul cu Dinamo. Pentru suporteri, stiu ca meciul acesta este foarte important. Dar tot 3 puncte sunt in joc”, a mai spus Reghe.

Sursa foto: gsp.ro