STEAUA: Doua NOI TRANSFERURI pentru atacarea grupelor CHAMPIONS LEAGUE

Presedintele Stelei, VALERIU ARGASEALA, a vorbit astazi despre situatia echipei campioane si despre transferurile din aceasta vara.

ARGASEALA a declarat ca echipa se afla in grafic cu pregatirea si sunt foarte aproape sa transfere doi jucatori:

“Suntem FOARTE MULTUMITI de starea echipei. Totul este IN GRAFIC si decurge conform planului. Noi credem ca echipa de acum poate face fata primelor partide din PRELIMINARIILE CHAMPIONS LEAGUE, dar noi vrem sa ajungem in grupe.

CITESTE SI: STEAUA: Jean-Sony ALCENAT, primul transfer al verii. URMEAZA SANMARTEAN?

Vom mai aduce jucatori. Il vrem pe PAUL ANTON de la PANDURII si discutam cu cei de acolo. Vrem sa avansam cu negocierile. Suntem aproape de a-l aduce si pe MARTINUS de la FC Botosani. In afara de cei doi, mai dorim si alti jucatori”, a spus Argaseala la televiziunea sportro.

Potrivit Gazeta Sporturilor, cei doi jucatori ar fi in acest moment ca si transferati de STEAUA. Mijlocasul de banda QUENTEN MARTINUS, originar din Insulele Curacao si format ca jucator la echipa olandeza Heerenveen, va fi adus pentru a face concurenta celorlalti mijlocasi de banda, Alexandru CHIPCIU, Cristian TANASE si Adrian POPA. De asemenea, PAUL ANTON, jucator convocat la nationala Romaniei, va fi transferat cu scopul de a-l inlocui pe fostul capitan al Stelei Andrei PREPELITA, plecat liber de contract in aceasta vara. 

Singurul transfer oficializat in aceasta vara este cel al fundasului dreapta Jean-Sony ALCENAT, de la PETROLUL PLOIESTI. 

CITESTE SI: STEAUA: Oferta foarte buna din Spania pentru fundasul VARELA

*sursa foto: romaniatv.ro