STEAUA este buna de plata: Echipa din Ghencea, DATOARE la un alt club din Liga I

STEAUA BUCURESTI, PANDURII TARGU JIU, MIHAI PINTILII, COTA TRANSFER, FRF, EUGEN PARVULESCU

STEAUA BUCURESTI este buna de plata. Gruparea din GHENCEA este  obligata sa plateasca o jumatate de milion de euro formatiei PANDURII TARGU JIU drept cota parte a transferului lui MIHAI PINTILII la gruparea saudita AL-HILAL, informeaza postul de televiziune sportro.

“Admite in parte cererea reclamantei. Obliga clubul FC STEAUA BUCURESTI la plata debitului catre CS PANDURII TARGU JIU si a taxei de procedura” – Camera Nationala pentru solutionarea litigiilor din cadrul FRF. Presedintele celor de la PANDURII TARGU JIU, EUGEN PARVULESCU, a comentat aceasta decizie.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI a primit o veste proasta de la UEFA 

“Comisia ne-a dat dreptate in litigiul cu STEAUA BUCURESTI pentru ca asa arata documentele. Conform contractului de transfer al lui MIHAI PINTILII, STEAUA trebuia sa ne dea 20 la suta dintr-un eventual transfer al acestuia, adica 500.000 de euro plus TVA. Noi am asteptat, dar nu au achitat si atunci era normal sa ne adresam comisiilor pentru ca a trecut destul timp de la semnarea contractului dintre STEAUA BUCURESTI si AL-HILAL”, a declarat  EUGEN PARVULESCU, informeaza Sport.ro.

CITESTE SI: Clubul Sportiv al Armatei isi mentine DISPONIBILITATEA de a continua DIALOGUL cu FC Steaua

STEAUA BUCURESTI poate face recurs. STEAUA BUCURESTI a incasat 2,5 milioane de euro de la AL-HILAL in contul transferului mijlocasului MIHAI PINTILII. 

Sursa foto: sport.ro