STEAUA este foarte aproape de a INREGIMENTA un fost mare international ROMAN

STEAUA BUCURESTI este foarte aproape de a-si asigura servicii unuia dintre fostii ei jucatori. Este vorba depre unul dintre inamicii declarati ai presedintelui FRF, Razvan Burleanu, care ar putea face parte, foarte curand, din staff-ul tehnic al gruparii din Ghencea.

DANIEL  PRODAN, fostul mare fotbalist dat afara cu scandal de la Federatie, colaboreaza deja cu antrenorul campioanei, Costel Galca. In conditiile in care cei doi fosti coechipieri se inteleg foarte bine, conducerea “ros-albastrilor” analizeaza posibilitatea de a-l angaja pe Prodan.

CITESTE SI: STEAUA – GAZ METAN 3-1 (1-0) / Campionii, condusi de dirijorul SANMARTEAN, castiga la pas. VIDEO 

“Suntem prieteni buni, eu si Costel vorbim aproape zilnic. Deocamdata lucram sub acoperire”, a declarat Prodan la postul de televiziune  DigiSport.
Prima sarcina a fostului international roman a fost sa discute cu tehnicianul Mircea Lucescu, prezent cu Sahtior Donettk in Romania,  la Cluj, unde a disputant doua partide test.

Cei doi s-au intalnit, iar Didi Prodan a obtinut informatii importante despre Dinamo Kiev, una dintre adversarele Stelei din actuala editie a grupelor Europa League. Daniel Prodan si Costel Galca au fost coechipieri la Steaua timp de patru sezoane, in perioada 1992 – 1996.

CITESTE SI: GIGI BECALI a luat o decizie SURPRINZATOARE legata de jucatorii STELEI 

Sursa foto: sport.ro