Steaua a facut un ANUNT de ultima ora

Anunt de ultima ora de la Steaua. Intr-un comunicat dat publicitatii, FC Steaua arata ca a formulat o contestatie in anulare la decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) privind marca Steaua Bucuresti, sustinand ca instanta suprema a pronuntat sentinta in acest caz “cu incalcarea normelor imperative referitoare la competenta”.

“Termenul pentru formularea cererii de revizuire incepe sa curga in anumite cazuri de la momentul pronuntarii hotararii atacate, motiv pentru care am manifestat diligenta si prudenta si am declarat calea de atac a revizuirii inaintea redactarii hotararii.

Dupa redactarea deciziei nr. 3425/2014, pronuntate de ICCJ, am constatat ca instanta de recurs a savarsit o greseala care nu poate fi incadrata in materia revizuirii, ci in materia contestatiei in anulare: ICCJ a pronuntat decizia nr. 3425/2014 cu incalcarea normelor imperative referitoare la competenta, respectiv cu incalcarea competentei sale materiale functionale.

Aceasta eroare a instantei ne-a determinat sa renuntam la cererea de revizuire si sa formulam in termenul definit de lege o contestatie in anulare, care, in opinia noastra, este perfect justificata. Asadar, anularea cererii de revizuire (taxa de timbru fusese fixata la 10 lei, nu la 100 lei) nu este rezultatul vreunei erori, ci reprezinta optiunea noastra de a nu incarca inutil rolul instantelor de judecata cu cereri care nu sunt 100% intemeiate”, se arata in comunicatul dat publicitatii de FC Steaua.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat pe 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013, insa ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.