STEAUA-FC AKTOBE, ora 20:30, ProTV si LIVE TEXT MONDO NEWS / CUVANT DE ORDINE: CALIFICARE

STEAUA si formatia kazaha FC AKTOBE se vor duela miercuri, de la ora 20:30, pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, dupa ce in tur scorul a fost 2-2.

Mansa secunda a duelului dintre Steaua si Aktobe din turul III preliminar al Ligii Campionilor va incepe miercuri, la ora 20:30, partida urmand sa fie transmisa de ProTV si LIVE TEXT de MONDO NEWS.

STEAUA a obtinut un rezultat de egalitate in urma cu o saptamana, desi a condus-o pe Aktobe de doua ori. Scorul a fost deschis de Keseru, in minutul 44, Prepelita inscriind pentru 2- 1 in minutul 79. Ambele reusite au venit ca urmare a suturilor de la distanta, semn ca aceste faze reprezinta un punct slab al goalkeeperului formatiei cazace. Daca s-ar califica in play-off, Steaua ar avea asigurata cea de-a 12-a prezenta consecutiva in grupele cupelor europene, fie ele de Champions League sau de Europa League.

Citeste si: STEAUA-AKTOBE: Ce scrie presa din Kazahstan despre meciul de miercuri seara 

UEFA a inchis 7 sectoare din cele doua peluze ale stadionului, in urma incidentelor create in turul II preliminar, contra celor de la Stromsgodset, in care au avut loc scandari rasiste, astfel ca in tribune vor fi doar aproximativ 30.000 de fani. Antrenorul Stelei, Costel Galca, nu pare insa afectat de acest lucru, declarand ca echipa sa se asteapta sa invinga fara probleme maine, chiar la o diferenta mai mare de un gol, acesta sperand ca deschiderea de scor sa vina rapid.

De cealalta parte, Aktobe a ajuns la Bucuresti marti si inca spera la calificare. Vladimir Gazzaev, tehnicianul lui AKTOBE a declarat ca se asteapta la un meci foarte interesant: “Jucam cu o echipa foarte puternica, foarte bine pregatita, iar scorul din tur confirma acest lucru. STEAUA este mai puternica pe hartie, dar jucatorii nostri vor da totul pe teren pentru un rezultat cat mai bun. Nu ne este fricaă de nimeni”.

Citeste si: YOUNES HAMZA s-a INTELES cu STEAUA

FK Aktobe va fi sustinuta din tribune de 15 suporteri la meciul cu Steaua de pe Arena Nationala, fanii ajungand, marti, la Bucuresti, impreuna cu lotul echipei din Kazahstan.

Cehul Miroslav Zelinka arbitreaza acest meci. El a fost la centru la finala Ligii Campionilor la tineret, din sezonul trecut, meci in care a acordat nu mai putin de 10 cartonase galbene. Zelinka a mai condus si meciul dintre Fiorentina si Pandurii, din grupele Europa League de sezonul trecut.

STEAUA-AKTOBE, ORA 20:30, LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile:

STEAUA: Arlauskis – Rapa, Varela, Szukała, Latovlevici – Prepelita, Sanmartean – Ad. Popa, Stanciu, Cr. Tanase – Chipciu. Antrenor: Costel Galca

Accidentat: Gardos

Suspendati: –

AKTOBE: Sidelnikov – Miroshnichenko, Muldarov, Arzumanyan, Anderson Mineiro – Korobkin, Tsarikayev – Danilo Neco, Pizzelli, Khairullin – Antonov. Antrenor: Vladimir Gazzayev

Accidentati: –

Suspendati: –