STEAUA – FC BOTOSANI 4-0 / Pas cu pas spre titlul 25

Steaua Bucuresti a castigat fara probleme, scor 4-0, meciul contra echipei FC Botosani, ultima partida disputata in cadrul etapei cu numarul 25 din Liga I.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a facut luni seara inca un pas spre titlul cu numarul 25 dupa ce s-a impus fara nicio emotie, 4-0, in fata celor de la FC Botosani, formatia cea mai in forma a acestui mini-retur, dupa adversara de azi, cu 4 victorii in 5 meciuri inaintea intalnirii din Ghencea.

Steaua a deschis scorul prin Adi Popa, in minutul 12, dupa o faza in care mijlocasul campioanei se afla intr-o pozitie suspecta de offside, stabilind totodata si scorul pauzei.

Citeste si: LIGA I: FC Vaslui si U Cluj, victorii la limita pe teren propriu

Echipa lui Laurentiu Reghecampf s-a descatusat in partea secunda, Federico Piovaccari marcand in minutul 54, la prima atingere de balon, dupa un corner perfect executat de Sanmartean. Oaspetii au contestat din nou golul, acuzand un fault in atac al lui Tanase. Golul de 3-0 a fost marcat de Parvulescu in minutul 64, dupa o actiune personala in careul advers, iar peste doar doua minute Tanase, cu o reluare simpla din fata portii, a stabilit scorul final.

Ambele echipe au avut la acest meci cate un jucator eliminat, Ivanovs primind cartonas rosu in minutul 60, iar Pintilii de la Steaua in minutul 85.

Dupa acest meci, Steaua ramane lider in Liga I, cu opt puncte avans fata de Astra, ocupanta locului secund, iar FC Botosani a ramas pe pozitia a zecea.

Sursa foto: gsp.ro