STEAUA – FC BOTOSANI, ora 21:00, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS

Steaua Bucuresti primeste astazi, de la ora 21:00, vizita celor de la FC Botosani in ultima partida a etapei cu numarul 25 din Liga I.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, joaca astazi, la ora 21:00, in Ghencea, contra formatiei FC Botosani, intr-o partida ce conteaza pentru etapa 25 a Ligii I, liderul la zi al clasamentului avand ocazia sa isi mentina avansul de opt puncte fata de urmaritoarea Astra Giurgiu.

Steaua vine dupa partida castigata categoric, 5-2, in fata lui Dinamo, in mansa tur a semifinalelor Cupei Romaniei, moralul elevilor lui Reghecampf fiind unul excelent inaintea confruntarii cu FC Botosani din Ghencea. Fata de meciul cu Sageata Navodari de etapa trecuta, in poarta va va reveni Tatarusanu, care si-a ispasit etapa de suspendare, stelistii avand tot lotul valid pentru acest meci. In formula de start este posibil sa apara, in locul lui Stanciu, care a evoluat slab cu Dinamo, Claudiu Keseru.

Citeste si: LIGA I: Astra invinge Ceahlaul

De cealalta parte, oaspetii de la FC Botosani vin dupa o serie impresionanta de 4 victorii consecutive, obtinand 12 puncte vitale in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Insa, pentru meciul din Ghencea, tehnicianul Leo Grozavu spune ca are foarte multi fotbalisti indisponibili si este nevoit sa apeleze si la juniori. “Victoria cu FC Viitorul ne-a costat foarte scump. Mai multi jucatori au luat cartonas galben si vor fi suspendati pentru aceasta etapa. In aceste conditii, din cauza absentelor, cu Steaua voi miza si pe juniori”, a declarat acesta.

STEAUA – FC BOTOSANI, ora 21:00, LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile

Steaua: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Latovlevici – Pintilii – Ad.Popa, Sanmartean, Tanase, Chipciu – Keseru
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Accidentati: –
Suspendati: –

FC Botosani: Lazar – Patache, Oltean, Ivanovs, Acsinte – Danci, Tincu – Fulop, Codoban, Vertelis – Stojkov
Antrenor: Leontin Grozavu
Accidentati: –
Incert: Zivkovic
Suspendati: C.Dinu, Croitoru, Vasvari, Hadnagy, Carjan

Partida va fi arbitrata de Lucian Rusandu din Sfantu Gheorghe, el urmand sa fie ajutat la cele doua tuse de Urzica Vladimir din Piatra Neamt si Bucsi Imre-Laszlo din Sfantu Gheorghe, dar si de aditionalii, Amoraritei Mihai din Campina si Teodor Dragos din Constanta.