STEAUA – FC BRASOV 3-0 (1-0) / Campionii fac inca un pas spre TITLUL 25

STEAUA BUCURESTI a invins lui seara, fara emotii, cu 3-0, pe FC BRASOV, intr-o partida contend pentru etapa cu numarul 29 din LIGA I si contiuna marsul spre TITLUL 25.

STEAUA face pas dupa pas spre un nou TITLU de campioana. Echipa din Ghencea a trecut lejer, cu 3-0, de FC BRASOV, in Ghencea, si a ramas la 9 puncte avans de Astra Giurgiu, ocupanta locului second in clasament.

STEAUA a deschis scorul destul de tarziu, pe fondul unei dominari clare, prin Latovlevici, fundasul marcand dupa un sut de la 25 de metri, trimitand balonul in plasa cu ajutorul barei, stabilind scorul primelor 45 de minute.

Citeste si: STEAUA-FC BRASOV 3-0 LIVE TEXT / Latovlevici, Chipciu si Szukala aduc trei puncte campioanei 

Fara sa forteze, STEAUA a continuat sa domine si in partea secunda, iar scorul putea lua proportii. Chipciu a obtinut o lovitura de la 11 metri in minutul 61, insa Iacob a ghicit coltul si a respins de langa bara sutul lui Stanciu. Totusi, STEAUA a reusit sa marcheze cel de-al doilea gol in minutul 76, cand Popa a patruns excelent in banda dreapta, iar Chipciu a reluat fara probleme in plasa.

Citeste si: REAL MADRID ar incasa 1.200.000 de euro pentru AMICALUL cu STEAUA

Golul de 3-0 a venit in minutul 87, cand Szukala a trimis cu capul perfect dupa un corner batut de Claudiu Keseru.

Astfel, dupa aceasta victorie, STEAUA mai are nevoie de sase puncte in ultimele cinci etape pentru a castiga al doilea titlu consecutive, in conditiile in care Astra ar castiga toate punctele puse in joc.

Sursa foto: prosport.ro