STEAUA-FC BRASOV, ora 20:00, DolceSport si LIVE TEXT MONDO NEWS / Campioana, inca un pas spre titlul 25?

STEAUA BUCURESTI joaca astazi, cu incepere de la ora 20:00, in etapa cu numarul 29 din LIGA I, contra echipei FC BRASOV, un meci care o poate apropia si mai mult de titlul cu numarul 25.

STEAUA poate face astazi inca un pas spre titlul cu numarul 25. Diseara, de la ora 20, in Ghencea vine FC Brasov, formatie care se afla intr-o situatie dificila, in lupta pentru salvarea de la retrogradare, dar care a pierdut un singur meci in ultimele sase etape.

Citeste si: ATACANT surpriza DORIT de STEAUA. GIGI BECALI a demarat deja TRATATIVELE

In meciul cu FC Viitorul nu a fost avertizat niciun stelist, astfel ca antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf nu are jucatori suspendati. Mai mult, vor reveni Florin Gardos, Cristian Tanase si Federico Piovaccari, care si-au ispasit etapa de suspendare cauzata de cumul de cartonase galbene.

Citeste si: CONCORDIA – DINAMO 1-3 (0-3) / “Cainii rosii” s-au impus la capatul unui MECI cu trei PENALTY-uri

In meciul tur FC BRASOV a pierdut pe teren propriu cu STEAUA, 1-2.

Steaua a pierdut, acasa, de cinci ori cu FC Brasov, in toata istoria sa: in 1963 (0-1), 1966 (0-2), 1967 (0-1), 1970 (1-2) si 2011 (0-3).

 

STEAUA – FC BRASOV, ora 20:00, LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile:

STEAUA: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Latovlevici – Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, Sanmartean, Tanase – Chipciu

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Accidentati: –

Suspendati: –

 FC BRASOV:  Fl. Iacob – Straut, R. Machado, M. Constantin, Cr. Ionescu – B. Madeira, Mateiu – Vagner, Grigorie, Aganovic – A. Cristea

Antrenor: Cornel Talnar

Accidentati: –

Suspendati: –

Arbitrul acestei partide va fi Gaman George Catalin din Craiova, asistat la cele doua tuse de Marinescu Vasile din Bucuresti si Iliescu Dragos Mihai din Craiova. Aditionali au fost desemnati Busi Catalin din Ramnicu Valcea so Teodor Dragos din Constanta. Observatorul meciul va fi Victor Berbecaru din Ramnicu Valcea.

Sursa foto: sptfm.ro