UPDATE: Steaua – FC Brasov: S-au pus in vanzare biletele! 10.000 de bucati epuizate in numai doua ore!

UPDATE: Dupa ce ieri, in primele doua ore de la punerea in vanzare a biletelor pentru meciul cu FC Brasov din ultima etapa a Ligii I, Steaua reusise sa comercializeze nu mai putin de 10 mii de tichete, astazi MM Stoica, managerul general al ros-albastrilor, a anuntat ca vanzarile on-line vor fi suspendate.

“Daca aveam 3 stadioane supraetajate, tot ramaneau stelisti pe dinafara la meciul cu FC Brasov. Vor fi 53.400 de bilete. Suporterii Stelei s-au grabit sa achizitioneze bilete pentru meciul cu Brasov. La un moment dat, vom fi nevoiti sa suspendam vanzarile on-line, pentru a mai ramane bilete si pentru casele de bilete. Este cererea mai mare decat la meciul cu Chelsea” a declarat MM Stoica intr-o interventie la postul de televiziune DigiSport 1.

Astazi s-au pus in vanzare biletele la partida dintre Steaua si FC Brasov, interesul suscitat de acest meci, la finele caruia ros-albastrii vor primi trofeul si medaliile de campioni, fiind unul incredibil.

In numai doua ore de cand site-ul www.biletesteaua.ro a inceput sa comercializeze tichetele pentru partida dintre Steaua si FC Brasov, nu mai putin de 10.000 de fani ai ros-albastrilor si-au asigurat un loc in tribunele Arenei Nationale. Intalnirea dintre Steaua si FC Brasov va avea loc in ultima etapa a Ligii I, care se va desfasura in zilele de 29 si 30 mai, data si ora urmand a fi precizate cel tarziu pe 21 mai.

Iata si preturile biletelor: Peluze: inel 3: 10 Ron, inel 1 si 2: 15 Ron, Tribuna a II-a: inel 3: 20 de Ron, inel 2: 25 de Ron, inel 1 (sectoare periferice): 25 de Ron, inel 1 (sectoare centrale): 30 de Ron, Tribuna 1: inel 3: 20 de Ron, inel 2: 25 de Ron, Tribuna VIP: 75, 100 si 150 de Ron, Loje: 450 de Ron.