STEAUA – FC LUGANO 2-5 (0-3) / Campionii Romaniei, UMILITI de o echipa de liga secunda

STEAUA BUCURESTI, campioana Romaniei, a pierdut si al doilea meci amical din stagiul de pregatire pe care il intreprinde in Italia, elevii lui GALCA fiind umiliti de FC LUGANO, din liga a doua elvetiana, scor 2-5.

Steaua a sustinut miercuri seara, in Elvetia, al doilea amical din aceasta vara, contra echipei FC Lugano, din liga a doua a Tarii Cantoanelor, pierzand cu 5-2, dupa ce in primul meci sub conducerea tehnicianului Costel Galca, campioana Romaniei a trait o alta rusine in fata altei formatii din esalonul secund helvet, FC Chiasso, in fata careia a pierdut cu 1-2.

In partida in care Arlauskis a debutat in tricoul Stelei, elvetienii au deschis rapud scorul, prin Rafael Da Silva, dupa doar cinci minute de joc, pentru ca avantajul sa fie marit in minutele 34 si 37, prin reusitele semnate de Tosetti si Pacarizi.

Citeste si: SUPERCUPA ROMANIEI: FRF a pus in vanzare biletele pentru meciul dintre STEAUA si ASTRA 

Cosmarul Stelei a continuat si dupa pauza, cand GALCA a schimbat mai multi jucatori, elvetienii punctand de inca doua ori, in minutele 54 si 57 prin Dubajici si Schimdt.

Citeste si: UEFA a anuntat cati bani a incasat STEAUA din LIGA CAMPIONILOR 

Rusinea campioanei Romaniei a mai fost spalata putin pe final de reusitele lui Keseru, venite in minutele 64 si 80, insa STEAUA nu arata, cel putin pana acum, dupa doua meciuri amicale, ca mai este echipa care s-a impus anul trecut cu destula lejeritate in LIGA I.