STEAUA – FC LUZERN 0-1 (0-0) / Esec la limita al ros-albastrilor

Steaua a pierdut astazi la limita, 0-1, meciul amical jucat in compania elvetienilor de la FC Luzern, a treia partida din turneul intreprins de campioana Romaniei in Spania.

Steaua Bucuresti a suferit astazi a doua infrangere in cadrul cantonamentului din Spania, dupa un 0-1 in fata celor de la Luzern, din Elvetia, formatie clasata pe locul doi in campionat, la un punct in spatele celor de la FC Basel.

Partida dintre Steaua si FC Luzern a fost una lipsita de faze spectaculoase, cele doua echipe avand rareori ocazii clare de gol. Campioana Romaniei sufera in continuare la capitolul ofensiv, Steaua ramanand cu un singur gol marcat in trei meciuri amicale, cel din infrangerea rusinoasa cu Nurnberg, 1-5. Claudiu Keseru a avut doua sanse bune in prima parte, una din lovitura libera, a doua venita dupa un sut putin alaturi din cativa metri, dar in partea secunda Kapetanos a fost inexistend pe teren.

In partea secunda, antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a introdus mai multe rezerve in echipa, in frunte cu Nita si tinerii Tarnovan, Gradinaru sau Aldea, iar jocul ros-albastrilor a avut de suferit din cauza omogenitatii.

Singurul gol al meciului a venit pe final, dupa multe insistente ale elvetienilor la poarta lui Nita, care a avut o interventie senzationala, salvand un gol dupa un sut din doar 6 metri. Reusita elvetienilor a venit dupa un sut din careu, la coltul lung, in minutul 86, si a fost semnata de Gygax.

Steaua va mai juca in acest stagiu de pregatire cu Union Berlin si FC Baku.

Sursa foto: prosport.ro