STEAUA – FC VASLUI 0-1 (0-0) / GREVISTII au invins CAMPIONII

FC VASLUI a produs una dintre cele mai mari surprize ale actualului sezon din LIGA I, invingand pe STEAUA, 1-0, chiar in Ghencea.

FC VASLUI a invins in Ghencea pe STEAUA, cu 1-0, producand o surpriza uriasa in etapa cu numarul 27 din LIGA I. Astfel, GREVISTII de la FC VASLUI au produs prima infrangere din acest sezon al LIGII I pentru STEAUA, CAMPIOANA fiind la cel de-al doilea meci consecutiv in care nu castiga, dupa remiza din etapa trecuta cu ACS Poli Timisoara.

Fotbalistii lui Liviu Ciobotariu au facut deplasarea la Bucuresti in ziua meciului cu STEAUA, dupa o intreaga telenovela in care au amenintat cu neprezentarea, iar oficialii celor de la FC VASLUI au trimis joi seara la Bucuresti un lot format din juniori.

STEAUA nu s-a regasit pe intreaga durata a partidei, elevii lui Reghecampf reusind rareori sa isi creeze ocazii la poarta moldovenilor, iar pe final de joc, in minutul 85, veteranul Mike Temwanjera, cel despre care Adrian Porumboiu sustinea ca are 62 de ani, a reusit sa deschida scorul din pasa lui Antal, pe fondul unor gafe uriase facute de fundasii campioanei la marcaj.

Citeste si: STEAUA – FC VASLUI 0-1 LIVE TEXT / Temwanjera detoneaza bomba in Ghencea 

FC VASLUI urca pe locul patru al clasamentului din LIGA I gratie acestui succes, asteptand pasul gresit al celor de la Dinamo pentru a ramane pe aceasta pozitie calificanta in Europa League, in timp ce STEAUA poate pierde din avansul de 9 puncte pe care il avea fata de Astra, daca giurgiuvenii se vor impune sambata in partida contra Concordiei Chiajna.

Sursa foto: gsp.ro