STEAUA – FC VASLUI, in pericol sa nu se dispute! Afla motivul

Partida dintre FC Steaua si FC Vaslui  este in pericol sa nu se dispute din cauza problemelor financiare uriase cu care se confrunta gruparea moldava, informeaza Prosport. Jucatorii vasluieni au refuzat sa se prezinte la cateva sedinte de antrenament, o parte dintre ei dezvaluind pentru sursa citata ca sunt neplatiti din toamna anului 2013.

“Daca se plateste deplasarea si daca vor sa faca jucatorii deplasarea cu masinile personale, noi facem foile de joc, mergem in ziua meciului. O sa fac rost de motorina, vedem de unde, si mergem cu autocarul. Daca nu il ia leasingul”, a declarat Ciprian Damian, finantatorul echipei intr-o conferinta de presa sustinuta luni. 

Citeste si: Adrian Porumboiu i-a raspuns lui Ciprian Damian

Replica lui Adrian Porumboiu, fostul patron al vasluienilor, nu a intarziat sa apara. Fostul arbitru a avertizat asupra problemelor pe care le pot avea moldovenii daca nu se prezinta la meciul cu Steaua.

“Daca nu se va juca meciul cu Steaua, vor fi niste repercusiuni drastice pentru ca s-au luat banii de la TV. De jucat trebuie sa joci. Te da Liga in judecata, iti ia si fata de masa daca o ai pusa pe undeva la vreun picnic. Sunt inconstienti daca nu se vor prezenta pentru ca televiziunile au platit banii. Banii care se iau acum, se iau pentru competitia viitoare”.

Sursa foto: prosport.ro