STEAUA – FC VASLUI, ora 20:30, Antena 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Le vor tine piept JUNIORII vasluieni campionilor Romaniei?

STEAUA BUCURESTI intalneste astazi, cu incepere de la ora 20:30, pe FC VASLUI in cadrul etapei cu numarul 27 din LIGA I.

Campioana Romaniei, STEAUA BUCURESTI, va avea, probabil, cel mai usor meci din acest campionat diseara, la ora 20:30, cand in Ghencea vine FC VASLUI. Echipa clasata pe locul 5 in clasamentul Ligii I nu va alinia insa in fata Stelei echipa de baza, la BUcuresti facand deplasarea doar juniorii adunati aseara, in graba, de oficialii echipei moldovene. Titularii si componentii lotului echipei mari, dar si tehnicianul Liviu Ciubotariu, nici macar nu au plecat joi seara spre Bucuresti, fiind in greva dupa ce salariile lor pe ultimele luni au intarziat sa apara.

Citeste si: FC VASLUI vine cu JUNIORII in Ghencea

Cu toate acestea, Laurentiu Reghecampf a dat asigurari ca va trimite pe teren cel mai bun 11 posibil, chiar daca STEAUA va juca la mijlocul saptamanii viitoare derbyul cu Dinamo din returul semifinalelor Cupei Romaniei. Pentru Steaua insa, partida cu FC Vaslui poate reprezenta inca un pas spre castigarea cat mai rapida a titlului cu numarul 25, campionii avand la acest moment un avans de noua puncte in fruntea LIGII I. Reghecampf nu va putea conta la acest meci pe Sanmartean, suspendat, mijlocasul ratand astfel intalnirea cu fosta sa echipa.

STEAUA – FC VASLUI, 20:30, LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile

Steaua Bucuresti: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Parvulescu – Pintilii, Prepelita – Ad. Popa, Stanciu, Tanase – Chipciu

FC Vaslui: Pana la ora redactarii acestei stiri nu se stia componenta lotului echipei pentru jocul din Ghencea

Partida va fi arbitrata de Chivulete Andrei Florin din Bucuresti, acesta urmand sa fie ajutat la cele doua tuse de Miclos Nagy din Cluj-Napoca si Alexandru Cerei, tot din Cluj, in timp ce aditionalii delegati la acest joc sunt Florin Miron si Sorin Antonie, ambii din Bucuresti. Observatorul partidei va fi Aron Huzu din Sibiu.