STEAUA – FC VASLUI: S-a modificat SCHIMBAREA! Moldovenii joaca in Ghencea cu prima echipa

Potrivit celor mai recente informatii din mass media sportiva, FC VASLUI va aborda, pana la urma, meciul din Liga I care se va disputa in aceasta seara in Ghencea cu prima echipa. 

Insa oficialii de la FC VASLUI nu au scapat de emotii, Antal si compania avand in plan sa protesteze in timpul jocului cu STEAUA fata de neachitarea restantelor financiare. Mai precis, moldovenii vor sa se opreasca timp de 15 minute in timpul disputei, informeaza Gazeta Sporturilor.

Citeste si: STEAUA – FC VASLUI, ora 20:30, Antena 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Le vor tine piept JUNIORII vasluieni campionilor Romaniei?

Informatii din tabara gruparii din Vaslui arata ca jucatorii si oficialii au ajuns la un compromis in urma cu 12 ore, insa pentru a fi siguri ca isi vor primi pana la urma toate restantele financiare vor apela la protestul mai sus amintit.

Pana joi prezenta primei echipe a clubului FC VASLUI in Ghencea era pusa sub semnul intrebarii, STEAUA fiind informata ca va evolua in fata unei echipe de juniori.

Meciul dintre STEAUA si FC VASLUI va incepe de la ora 20.30 si va putea fi urmarit in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: realitatea.net