Steaua, foarte aproape de a realiza un transfer de senzatie! Vezi care sunt tintele ros-albastrilor

Steaua Bucuresti s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, aceasta noua performanta aducandu-le ros-albastrilor linistea financiara si un buget considerabil care le va permite oficialilor echipei din Ghencea sa se gandeasca la cateva transferuri de marca in vederea unei participari decente in aceasta competitie.

Steaua Bucuresti vrea sa transfere cativa jucatori care sa poata aduce un plus de experienta in tabara militarilor, in capul listei fotbalistilor doriti de antrenorul Laurentiu Reghecampf si finantatorul Gigi Becali aflandu-se brazilianul Wesley Lopes.

Conform prosport.ro, impresarul fostului golgheter din Liga I, Lucian Marinescu, negociaza de cateva zile cu fratii Becali trecerea lui Wesley in Ghencea. Atacantul brazilian este in prezent liber de contract dupa despartirea de gruparea din Arabia Saudita pentru care a evoluat in ultima perioada.

Sursa amintita precizeaza ca Wesley Lopes, in varsta de 32 de ani (nn in noiembrie va implini 33), este asteptat, miercuri, la Bucuresti pentru a pune la punct ultimele detalii ale acestei mutari. Fostul jucator al Vasluiului vrea un salariu anual de 500 de mii de euro si o prima de instalare consistenta.

Calificarea in grupele Ligii Campionilor, vanzarea lui Vlad Chiriches si plecare iminenta a capitanului Alex Bourceanu vor umple conturile Stelei cu cel putin 30 de milioane de euro, o parte dintre acesti bani urmand a fi folositi pentru recompensarea fotbalistilor, dar si pentru intarirea lotului.

In afara lui Wesley, oficialii din Ghencea mai vor cativa fotbalisti interesanti din Liga I si din afara tarii, Varela de la FC Vaslui, Marc de la Ceahlaul, Neagu de la Otelul si Andre Pinto de la Panathinaikos fiind numele, cel mai des, vehiculate in aceste zile.

Sursa foto: sport365.ro