STEAUA – GAZ METAN 3-1 (1-0) / Campionii, condusi de dirijorul SANMARTEAN, castiga la pas. VIDEO

Steaua Bucuresti a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), Gaz Metan Medias, intr-un meci contand pentru etapa a saptea a Ligii I.

Meciul cu Gaz Metan Medias a fost prima partida de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I pentru campioana Romaniei la care au asistat spectatori, dupa suspendarea dictata de Comisia de Disciplina a FRF ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Brasov din editia trecuta.

CITESTE SI: LIGA I: FC BRASOV-CONCORDIA 4-1 (3-0) / “Stegarii” au trecut la pas de ilfoveni 

La meci au asistat aproximativ 4.500 de microbisti. Galeria stelista a refuzat sa-i incurajeze pe jucatorii antrenati de Constantin Galca in semn de protest fata de gestul fotbalistilor, care dupa meciul retur cu Ludogoret Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor, nu au fost la suporterii care au facut deplasarea la Sofia pentru a-i saluta. Fanii au protestat in acest mod si la meciul de la Chiajna cu FC Viitorul. Fanii de la Peluza Sud au parasit tribunele inainte de jumatatea primei reprize.

Dupa marcarea primului gol, jucatorii Stelei s-au strans cu totii la banca tehnica si s-au bucurat impreuna cu tot staful, pentru a-si arata sustinerea fata de antrenorul Constantin Galca.

Raul Rusescu a fost titular la revenirea, sub forma de imprumut, la Steaua, in timp ce Paul Papp, imprumutat de la Chievo Verona, a inceput meciul ca rezerva. Fundasul a debutat pentru Steaua in minutul 83, cand l-a inlocuit pe Srgian Luchin.

 STEAUA BUCURESTI – GAZ METAN MEDIAS 3-1 (1-0)

’12: 1-0: Sanmartean a centrat de pe partea dreapta, iar Keseru a reluat din prima de la 11 metri in dreapta lui Plesca.

’49: 2-0: Sanmartean a marcat direct din corner, mingea lovind bara de la coltul lung inainte de a intra in plasa.

’61: 3-0: Claudiu Keseru a reluat din intoarcere din coltul careului de 16 metri, mingea fiind trimisa sub transversala portii aparate de Razvan Plesca.

’68: 3-1: Azdren Llullaku, intrat pe teren de aproximativ 10 secunde, a reluat cu o lovitura de cap de la sase metri o centrare venita dupa o lovitura de colt executata de pe partea dreapta de Figliomeni.

CITESTE SI: VESTE SENZATIONALA: MIHAI NESU revine in LIGA I. “BICHONUL” va activa la U CLUJ 

STEAUA BUCURESTI: Arlauskis – Rapa, Szukala, Luchin (Papp ’83), Latovlevici – Breeveld, Sanmartean (Stanciu ’73) – Ad. Popa, Keseru, Chipciu – Rusescu (Valceanu ’88). Antrenor: Constantin Galca.
GAZ METAN MEDIAS: Plesca – Cretu, Trtovac, Mujdragic, Buzean – Romeo (Llullaku ’68), Todea, Enescu (Cristea ’64), Avram – Figliomeni (Roman ’75), Buziuc. Antrenor: Cristian Dulca.

STADION: “STEAUA” (Bucuresti)
ARBITRI: ROBERT DUMITRU (Sfantu-Gheorghe); asistenti: Marius Marchidanu (Braila), Adrian Popescu (Craiova). Rezerva: Florin Chivulete. Observator: Alexandru Deaconu (Bucuresti).
CARTONASE GALBENE: Rusescu ’42, Sanmartean ’63 / Todea ’72.

Sursa foto si video: sport.ro, youtube.com