STEAUA – GAZ METAN MEDIAS, ORA 20:15, DigiSport1 si LIVE TEXT MONDO NEWS

Steaua Bucuresti intalneste astazi, cu incepere de la ora 20:15, in Ghencea, pe Gaz Metan Medias intr-o partida ce conteaza pentru etapa 23 a Ligii I.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, primeste astazi vizita celor de la Gaz Metan Medias in etapa cu numarul 23 a Ligii I, elevii lui Reghecampf propunandu-si sa pastreze avansul de patru puncte pe care il au in fata celor de la Astra Giurgiu. Este insa o misiune dificila, data fiind statistica ultimelor intalniri directe dintre cele doua echipe. Steaua a batut pe Gaz Metan o singura data in ultimele sapte confruntari directe, iar in tur a fost 2-2. Mai mult, Steaua are probleme de lot inaintea partidei din aceasta seara, Laurentiu Reghecampf neputand conta pe trei titulari, Chipciu, Stanciu si Tanase, toti suspendati.

Citeste si: LIGA I: VIITORUL – SAGEATA 0-0. CFR Cluj, doar egal la Corona 

De cealalta parte, mediesenii vin in Ghencea cu sperante mari pentru cel putin un meci egal, sperand sa isi mentina statistica buna din ultima perioada in care au pierdut doar o data in fata Stelei in sapte intalniri directe. Gaz Metan Medias vine dupa un rezultat bun contra celor de la Viitorul, 4-0, meci care i-a ajutat sa mai urce un loc in clasament, pana pe 8, si sa aiba sapte puncte deasupra liniei retrogradarii.

STEAUA – GAZ METAN MEDIAS, ORA 20:15, LIVE TEXT MONDO NEWS

ECHIPE PROBABILE
Steaua: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Latovlevici – Pintilii, Prepelita -Ad. Popa, Keseru, Sanmartean – Piovaccari
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Accidentat: Cojocaru
Suspendati: Chipciu, Stanciu, Tanase

Gaz Metan Medias: Plesca – Trtovac, Frasinescu, Muth, Buzean – Todea, Tahar – Al. Muntean, Fl. Dan, C. Petre – Bawab
Antrenor: Cristian Dulca
Accidentati: Buchta, Cojocnean, D. Roman, Robertson
Suspendat: Vitinho

Partida va fi arbitrata de George Radulescu din Bucuresti, acesta urmand sa fie ajutat la cele doua tuse de Alexandru Cerei din Cluj si Daniel Hulubei din Vaslui. Cei doi arbitri aditionali sunt Rusandu Lucian din Covasna si Valentin Iugulescu din Targoviste, in timp ce observator a fost delegat Victor Berbecaru din Ramnicu Valcea.