STEAUA – GAZ METAN MEDIAS 3-0 LIVE TEXT

Min. 90+3: Final de meci. Steaua se impune fara emotii si, cel putin pana maine, cand Petrolul joaca impotriva celor de la Astra, are sapte puncte avans in fruntea clasamentului.

Min. 90+2:GOL STEAUA ! Robert Valceanu debuteaza cu gol in Liga I. Si, ce gol a reusit pustiul care nici macar nu a implinit inca 17 ani. A trimis perfect in plasa balonul dintr-o lovitura libera de la 21 de metri.

Min. 90: Arbitrul dicteaza trei minute de prelungire.

Min. 88: Florin Nita va apara poarta Stelei etapa viitoare, cu Sageata, dupa ce Tatarusanu a fost avertizat cu un cartonas galben pentru trageri de timp. In acest context, Martin Bogatinov, portarul venit in aceasta iarna la Steaua, va fi rezerva.

Min. 86: Parvulescu suteaza in forta de la 14 metri lateral stanga, dar Plesca reuseste sa respinga cu o singura mana in corner.

Min. 84: Florin Dan a avut o buna ocazie de a reduce din handicap, dar sutul sau din 10 metri a fost respins de Taturanu si ulterior retinut de portarul Stelei.

Min. 82: Robert Vilceanu suteaza peste poarta din 16 metri si rateaza astfel sansa unui debut cu gol in Liga I.

Min. 79: Crainicul partidei anunta ca la meci asista 8.600 de spectatori.

Min. 77:  Ultima schimbare la Steaua. Sanmartean este scos de pe teren, iar in locul sau intra tanarul Valceanu, care nu a implinit inca 17 ani si debuteaza astfel in Liga I.

Min. 74:  Iese Alex Muntean, intra Llullaku, in echipa celor de la Medias.

Min. 73: Pintilii este avertizat cu un cartonas galben pentru o tinere de tricou si va fi suspendat pentru meciul viitor al Stelei, cu Sageata.

Min. 71: Plesca intervine excelent in doua randuri la suturile din careu ale lui Prepelita si Parvulescu, Mediasul scapand astfel de primirea unui nou gol.

Min. 69: Vitinho ii lasa locul lui Marcus in echipa celor de la Medias.

Min. 67:  GOL STEAUA ! Piovaccari profita de o balbaiala in careul Gazului si suteaza din unghi, fara sperante pentru Plesca

Min. 64: Inca o schimbare la Steaua. Keseru iese, iar in locul sau este introdus in teren Parvulescu.

Min. 62: Piovaccari primeste in careu si suteaza din prima, dar Plesca

Min. 61: Ocazie mare Gaz Metan. Bawab ebalbaie mingea la sase metri de poarta, balonul ajunge la Ciprian Petre, care intarzie sutul. Tatarusanu retine in cele din urma

Min. 56: Schimbare si la Medias. Capitanul Todea ii lasa locul lui Florin Dan.

Min. 55: Prima schimbare a meciului. Laurentiu Reghecampf il schimba pe Gabi Iancu. Locul acestuia este luat de Prepelita.

Min. 51: Latovelvici centreaza bine din banda stanga, dar italianul Piovaccari reia slab cu capul in bratele portarului Plesca.

Min. 50: Szukala reia spectaculos la centrarea lui Sanmartean, mingea cade pe plasa portii

Min. 48: Sinmartean trimite de la 17 metri putin pe langa poarta

Min. 46: A inceput repriza secunda. Cei doi antrenori nu au facut schimbari in garniturile cu care au inceput partida.

Min. 45+1: Arbitrul pune capat primei reprize, dupa un minut de prelungire. Steaua conduce cu 1-0 la pauza.

Min. 44: Keseru suteaza de la distanta, dar Plesca retine

Min. 42: Iancu isi incearca in doua randuri sutul, dar fara realizari notabile

Min. 34: Varful celor de la Medias, Bawab, are sansa golului egalizator dar suteaza slab si Tatarusanu retine.

Min. 30: Pasa filtranta prin apararea celor de la Medias, dar Piovaccari, ramas singur cu Plesca, trage in acesta.

Min. 28: Piovaccari suteaza in plasa laterala, din interiorul careului, lateral dreapta.

Min. 26: Arbitrul prtidei, George Radulescu, i-a transmis obervatorului meciului ca daca din tribune se vor mai auzi scandari precum “Afara, afara cu ungurii din tara” urmeaza sa opreasca partida.

Min.23: “Foarfeca” a lui Piovaccari, balonul este deviat in corner.

Min. 20: Mediesenii incearca poarta lui Tatarusanu, insa fara succes. Portarul Stelei retine fara probleme sutul de la distanta a lui Todea.

Min. 16: Claudiu Keseru rateaza sansa realizarii dublei. Atacantul Stelei a sutat in portarul advers dintr-o pozitie ideala, de la 9 metri de poarta.

Min. 13:  GOL STEAUA ! O incursiune pe partea stanga a lui Gabi Iancu aduce mingea in careul mediesenilor, Adi Popa paseaza pentru Keseru, iar atacantul venit iarna aceasta la Steaua insrie pentru 1-0.

Min.8: Steaua domina startul partidei, dar nu gaseste drumul spre plasa portii adverse. Intre timp, fanii de la Peluza Nord au desfasurat un banner dedicat maghiarilor care cer autonomie in Tinutul Secuiesc. Pe el se poate citi: “Nu plange maica Romanie, e randul nostru sa luptam”

Min.5: Fanii Stelei scandeaza cat pot de tare numele tarii, Romania, astazi cand ungurii sarbatoresc ziua maghiarilor de pretutindeni. Clubul din Ghencea a fost amendat saptamana aceasta de Comisia de Disciplina dupa ce in timpul partidei de la Cluj, cu CFR, suporterii campioanei au scandat cantece cu caracter xenofob.

Min. 3: Steaua are prima actiune a meciului, Claudiu Keseru trimitand in bratele portarului un sut din interiorul careului.

Min.1: A INCEPUT MECIUL ! Steaua a avut lovitura de incepere a partidei

UPDATE ORA 20:10 – Suporterii Stelei scandeaza Romania, Romania ! In Peluza Nord exista un banner pe care scrie TINUTUL SECUIESC NU EXISTA

UPDATE ORA 20:05 – Cu 10 minute inainte de startul partidei in tribunele stadionului sunt aproximativ 5.000 de spectatori.

UPDATE ORA 20:00 – STEAUA: Tatarusanu – Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici – Pintilii – Popa, Sanmartean, Keseru, Iancu – Piovaccari ; GAZ METAN: Plesca – Trtovac, Frasinescu, Muth, Buzean – Tahar, Todea – Al. Munteanu, Bawab, C. Petre – Vitinho

Steaua Bucuresti intalneste astazi, cu incepere de la ora 20:15, in Ghencea, pe Gaz Metan Medias intr-o partida ce conteaza pentru etapa 23 a Ligii I.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, primeste astazi vizita celor de la Gaz Metan Medias in etapa cu numarul 23 a Ligii I, elevii lui Reghecampf propunandu-si sa pastreze avansul de patru puncte pe care il au in fata celor de la Astra Giurgiu. Este insa o misiune dificila, data fiind statistica ultimelor intalniri directe dintre cele doua echipe.

Citeste si: Gabi Iancu a rabufnit ! “Veniti sa vedeti ca nu sunt terminat” 

Steaua a batut pe Gaz Metan o singura data in ultimele sapte confruntari directe, iar in tur a fost 2-2. Mai mult, Steaua are probleme de lot inaintea partidei din aceasta seara, Laurentiu Reghecampf neputand conta pe trei titulari, Chipciu, Stanciu si Tanase, toti suspendati.

Sursa foto: sport.ro