STEAUA i-a facut o oferta lui HAMZA

Dupa pierderea lui Federico Piovaccari, STEAUA a ramas fara un atacant veritabil, iar meciurile din preliminariile Ligii Campionilor bat la usa campioanei. Astfel, STEAUA i-a facut o oferta lui HAMZA, fostul jucator al celor de la Petrolul, dorit in Ghencea si in trecut.

Anuntul ca Botev Plovdiv va intra in faliment, iar jucatorii plecati din Liga 1 spre echipa bulgara in urma cu cateva luni vor ramane liberi de contract, a ajuns si la urechile lui Gigi Becali, care, pentru a intari Steaua, a pus imediat ochii pe YOUNES HAMZA, scrie fanatik.ro, atacantul tunisian ce a facut senzatie la Petrolul Ploiesti in turul campionatului trecut, cu toate ca pozitia sa este una mai retrasa si nu de varf impins.

Citeste si: STEAUA-OLDHAM 4-1 / Campionii obtin prima victorie in amicalele verii 

Latifundiarul l-a mandatat pe Vali Argaseala sa ia legatura direct cu fotbalistul tunisian, pentru a evita achitarea unui eventual comision catre impresari, iar presedintele Stelei a reusit sa poarte o discutie cu Hamza. ”Iti oferim 150.000 de euro, nu putem mai mult, pentru ca la Steaua avem un plafon salarial impus de patron si acceptat de toti jucatorii”, i-a transmis oficialul din Ghencea fostului jucator al Petrolului.

Citeste si: RAPID vrea sa joace meciul cu STEAUA pe Arena Nationala

Tunisianul a ramas surprins de telefonul lui Argaseala, nu a oferit niciun raspuns concret, insa l-a directionat pe oficialul campioanei spre agentul sau. “Pana nu se clarifica situtia la Botev Plovdiv, nu pot discuta cu nimeni. Sunt sub contract cu bulgarii. Luati legatura cu impresarul meu”, a replicat HAMZA, conform sursei citate.

Sursa foto: fanatik.ro