Steaua i-a gasit inlocuitor lui Vlad Chiriches

Steaua Bucuresti ii cauta un inlocuitor fundasului Vlad Chriches, cel care este foarte aproape de un transfer in strainatate. Internationalul roman, in varsta de 23 de ani, este cea mai importanta tinta din Liga I, la randul sau el declarand ca este pregatit si isi doreste sa evolueze intr-un campionat mai puternic.

In aceste conditii, oficialii de la Steaua Bucuresti s-au orientat repede si i-au gasit un inlocuitor lui Chiriches in persoana internationalului polonez Piotr Celeban de la FC Vaslui, noteaza gsp.ro.

Piotr Celeban a fost, in sezonul precedent, cel mai bun fotbalist din lotul moldovenilor, el putand evolua atat in mijlocul liniei defensive, cat si pe partea dreapta a apararii. In plus, internationalul polonez are lipici la gol inscriind, in campionatul trecut, acelasi numar de goluri cu decarul stelist Cristi Tanase, 7.

Conform sursei citate, FC Vaslui ar agrea sa se desparta de fundasul cotat de transfermarkt la 1,8 milioane de euro, in conditiile in care Adrian Porumboiu vrea sa impuna un plafon salarial minim la echipa plaiesilor. Celeban are un salariu de 14 mii de euro lunar.

Daca nu se va reusi achizitionarea lui Celeban, Laurentiu Reghecampf si MM Stoica au si o varianta de rezerva, pe Cristi Sarghi de la Otelul Galati.

Sursa foto: adevarul.ro