STEAUA i-a gasit un inlocuitor lui ARLAUSKIS in cazul in care varianta FELGUEIRAS cade

dezvaluiri incendiare, gigi becali, giedrius arlauskis, exclus din lot, declaratii arlauskis

GIEDRIUS ARLAUSKIS este unul dintre cei mai buni si mai constanti fotbalisti din lotul campioanei STEAUA BUCURESTI in acest sezon, insa acest lucru poate grabi plecarea portarului lituanian din Ghencea al carui contract cu Steaua expira in vara viitoare. Pentru a nu ramane descoperiti dupa iminenta despartire de ARLA, oficialii stelisti au inceput sa poarte discutii cu mai multi potentiali inlocuitori ai acestuia.

Primul nume asupra caruia s-au orientat diriguitorii gruparii ros-albastre a fost portughezul Mario Felgueiras de la CFR Cluj, insa capitanul trupei din Gruia este un fotbalist bun si scump, cu pretentii financiare pe masura. In cazul in care negocierile cu ARLAUSKIS si FELGUEIRAS vor esua, Vali Argaseala si subordonatii sai mai au o varianta de rezerva in persoana unui jucator care a mai fost dorit in Ghencea.

CITESTE SI: MM STOICA a terminat de scris prima CARTE in INCHISOARE! Afla subiectul tratat de fostul oficial 

Este vorba de un conational al lui Arlauskis, VYTAUTAS CERNIAUSKAS, fostul portar al echipei FC VASLUI aparand acum poarta polonezilor de la KORONA KIELCE. CERNIAUSKAS are contract pe un sezon cu lesii, si poate semna chiar din iarna cu STEAUA, echipa care si-a aratat interesul pentru el, un lucru confirmat de impresarul jucatorului, Anatoli Sarpe, pentru jurnalistii de la Fanatik.

CITESTE SI: RIO AVE – STEAUA, scor 2-2 in etapa a IV-a a grupei J a Ligii Europa

“Stiu ca staff-ul tehnic al Stelei il place si daca cei de acolo vin cu o oferta concreta, sunt convins ca discutiile pot ajunge la un numitor comun. Cei de la Korona nu i-ar face probleme sa plece, mai ales ca a semnat pentru un singur sezon cu ei”, a declarat Anatoli Sarpe pentru sursa amintita. 

Sursa foto: sport.ro