STEAUA i-a prelungit contractul lui CHIPCIU. Dialog spumos la negocierile dintre BECALI si SEPTAR

STEAUA BUCURESTI i-a prelungit contractului mijlocasului ALEX CHIPCIU, noua intelegere aducandu-i septarului stelist si o majorare considerabila a salariului, informeaza Gazeta Sporturilor in editia tiparita.

Potrivit sursei citate, Chipciu ar urma sa incaseze aproximativ 30.000 de euro pe luna. Campioana vrea sa dea inca o lovitura in vara anului viitor, atunci cand jucatorul ar putea fi vandut pe mai multe milioane de euro in strainatate. In ultimele sezoane, Steaua a dat lovitura dupa lovitura, formatia din Ghencea cedandu-i, printre altii, pe Vlad Chiriches (la Tottenham in schimbul a 8,5 milioane de euro) si pe Florin Gardos (la Southampton pentru 6,8 milioane de euro). 

CITESTE SI: STEAUA i-a gasit un inlocuitor lui ARLAUSKIS in cazul in care varianta FELGUEIRAS cade 

Urmatorul produs de export ar putea fi Alexandru Chipciu. In varsta de 25 de ani, Chipciu si-a prelungit intelegerea cu Steaua, iar in schimbul sau campioana din Liga 1 vrea sa obtina mai multe milioane de euro. In cazul in care fotbalistul va prinde o perioada fasta, Steaua ar putea cere chiar si zece milioane de euro pentru jucatorul sau. 

Gazeta Sporturilor reda si DIALOGUL SPUMOS care ar fi avut loc in momentul negocierilor dintre finantatorul GIGI BECALI si ALEX CHIPCIU.

CITESTE SI: Motivul pentru care FEDERICO PIOVACCARI mai vrea sa joace o data la STEAUA 

“BECALI: Bai Chipciule, iti maresc contractul. O sa ai un salariu de 30.000 de euro pe luna!
CHIPCIU: Domnul Becali, pai, acum nici nu imi mai doresc sa plec de la Steaua. O sa raman sa joc aici toata cariera!
BECALI: Pai, ba, eu iti maresc salariul ca sa te motivez, sa joci si mai bine si sa te pot vinde ca sa iau bani multi pe tine, nu sa ramai aici sa-mi iei cate 30.000 de euro pe luna!”.

Sursa foto: sport.ro