STEAUA – IFK GOTEBORG 0-0 / Campionii, doar doua goluri marcate in sapte meciuri

Steaua a terminat la egalitate astazi, 0-0, partida jucata in compania suedezilor de la IFK Goteborg, in cel de-al doilea stagiu de pregatire din Spania.

Dupa remiza alba cu IFK Goteborg, Steaua a ajuns la cel de-al saptelea meci fara victorie in 2014. Si mai ingrijorator este insa faptul ca baietii lui Laurentiu Reghecampf par ca au uitat sa inscrie, atacantii “lipindu-se” rar de goluri. Campioana a marcat doar doua goluri in cele sapte meciuri amicale jucate anul acesta.

Citeste si: LIVE TEXT STEAUA – IFK GOTEBORG 0-0 / Inca un meci fara victorie pentru campioana Romaniei 

Tehnicianul Stelei a inceput partida cu o formula experimentala, folosindu-l pe Rapa fundas central si titularizandu-i la mijloc pe Neagu, Radut si Gradinaru. Pustiul Gradinaru si grecul Kapetanos au irosit cele mai mari ocazii in prima repriza, cele doua echipe intrand la cabine la egalitate, 0-0.

Partea secunda s-a disputat dupa aceleasi coordonate, cu un plus pentru formatia suedeza, care a iesit mai mult la joc. Steaua a fost iertata de un penalti in minutul 62 iar Georgievski si Varela au salvat din situatii clare de gol, respingand chiar de pe linia portii. In ultimul minut al meciului campioana putea castiga daca grecul Kapetanos nu relua peste poarta din doar 3 metri o centrare venita de la Latovlevici.

Sursa foto: prosport.ro