STEAUA – IFK Goteborg, ora 19:30, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS

Steaua Bucuresti disputa astazi, la ora 19:30, al doilea meci amical din cadrul celui de-al doilea stagiu de pregatire al iernii, in compania echipei IFK Goteborg.

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, isi continua astazi seria partidelor de pregatire din cel de-al doilea stagiu de pregatire pe care il sustine in Spania, la Mijas. Gruparea ros-albastra intalneste fotmatia suedeza IFK Goteborg si spera la primul succes din 2014.

Elevii pregatiti de Laurentiu Reghecampf au disputat pana acum sase meciuri si nu au nicio victorie in 2014, avand evolutii mult sub standardul la care si-a obisnuit suporterii. Steaua nu a inregistrat inca nicio victorie in 2014, in primul stagiu de pregatire pierzand trei partide, 0-1 cu FC Luzern, 1-5 cu FC Nurnberg si 0-2 cu FC Baku, si remizand in alte doua, 0-0 cu Werder Bremen si 1-1 cu Union Berlin, iar in cel de-al doilea stagiu de pregatire a remizat, 0-0, cu Dinamo Kiev.

Citeste si: CAMPIONII AU UITAT SA CASTIGE

De cealalta parte, IFK Goteborg, ocupanta locului trei la finele ultimei editii de campionat din Suedia, se afla la inceputul perioadei de pregatire, nedisputand anul acesta nicio partida. IFK Goteborg, campioana de 18 ori si castigatoare de sase ori a Cupei in Suedia, dar si a cupei UEFA in 1982 si 1987, este un club cu o traditie de 109 ani, fiind fondat in 1904.

Partida, care incepe la ora locala 18:30 (19:30 ora Romaniei), se va disputa pe Stadionul Marbella si va fi transmisa in format live text de MONDO NEWS.

Citeste si: STEAUA – DINAMO KIEV 0-0 LIVE TEXT MONDO NEWS

Sursa foto: gsp.ro