STEAUA il poate pierde pe CONSTANTIN BUDESCU! Un club din strainatate este interesat de mijlocas

CONSTANTIN BUDESCU a devenit principala tinta a STELEI, pentru perioada de transferuri  din aceasta iarna, insa transferul sau nu este atat de usor de realizat. Postul de televiziune Digi Sport relateaza ca formatia turca KARABUKSPOR este interesata de serviciile lui CONSTANTIN BUDESCU.

Iasmin Latovlevici si Cristian Tanase sunt oameni de baza ai formatiei din orasul aflat aproape de Marea Neagra, iar din lot mai fac parte si Valerica Gaman si Marius Alexe. “Este adevarat ca turcii m-au intrebat de Costica. Au referinte foarte bune despre el si, pentru ca sunt multumiti de Lato, Gaman, Alexe si Tanase, mai vor sa transfere romani”, a declarat Dragos Sarbu, reprezentant al firmei de impresariat Becali Sport, pentru sursa citata.

CONSTANTIN BUDESCU ar putea obtine nu doar mai multi bani la semnatura, ci si un salariu cel putin de doua ori mai mare decat ar oferi STEAUA, mai transmite sursa citata. KARABUKSPOR este antrenata de croatul Igor Tudor si este pe locul 11 in clasament, dupa 16 etape.

CONSTANTIN BUDESCU a fost imprumutat, in ultimele sase luni, de gruparea chineza de liga secunda Dalian Yifang la Astra Giurgiu, iar in iarna asiaticii il vor lasa cel mai probabil liber de contract, urmand ca el sa aleaga echipa sa viitoare. STEAUA ii ofera 300.000 de euro la semantura.

Sursa foto: sport