Steaua il poate pierde pe Piovaccari. Se intoarce atacantul in Italia? FOTO

Steaua Bucuresti aproape a rezolvat transferul atacantului Claudiu Keseru, dar poate pierde un alt varf, pe italianul Federico Piovaccari care pare tentat sa se intoarca in tara natala.

O oferta de ultima pe care ar avea-o atacantul Stelei, Federico Piovaccari, le da fiori oficialilor campioanei Romaniei. Piovaccari are oferta de la Latina si se gandeste sa o accepte, sustin jurnalistii italieni. Echipa din Serie B cauta optiuni pentru a se intari in 2014. Sefii clubului vor sa intre in playoff-ul de promovare in Serie A si sunt gata sa faca cel putin doua achizitii importante, scrie sport.ro. Latina e acum pe locul 11 in Serie B, la egalitate de puncte cu ultima echipa care are in acest moment loc asigurat pentru barajul de promovare.

Imprumutat un an de Sampdoria la Steaua, Piovaccari a depasit asteptarile! A inscris de 12 ori in 27 de aparitii si spera sa ajunga la cel putin 20 de goluri in retur, daca ramane in Ghencea. Transferul atacantului a costat-o pe Sampdoria 3,2 milioane de euro in 2011, dupa un sezon in care Piovaccari a marcat de 23 de ori pentru Citadella, in Serie B.

Sursa foto: sport.ro