Steaua il va inlocui pe Chiriches cu Celeban de la FC Vaslui

Vlad Chiriches va pleca astazi spre Londra, acolo unde fundasul stelist, in varsta de 23 de ani, va efectua vizita medicala si va semna contractul cu Tottenham Hotspur. In schimbul sau, Steaua va primi 8 milioane de euro intr-o singura transa, cea mai mare suma platita vreodata pentru un fotbalist din Liga I.

In aceste conditii, oficialii de la Steaua Bucuresti s-au orientat repede si i-au gasit un inlocuitor lui Vlad Chiriches in persoana internationalului polonez Piotr Celeban de la FC Vaslui, noteaza gsp.ro.

Piotr Celeban a fost, in sezonul precedent, cel mai bun fotbalist din lotul moldovenilor, el putand evolua atat in mijlocul liniei defensive, cat si pe partea dreapta a apararii. In plus, internationalul polonez are lipici la gol inscriind, in campionatul trecut, acelasi numar de goluri cu decarul stelist Cristi Tanase, 7. Internationalul polonez este asteptat sa ajunga in aceasta saptamana sub comanda tehnicianului Laurentiu Reghecampf.

Conform sursei citate, FC Vaslui ar agrea sa se desparta de fundasul cotat de transfermarkt la 1,8 milioane de euro, in conditiile in care Adrian Porumboiu vrea sa impuna un plafon salarial minim la echipa plaiesilor. Celeban are un salariu de 14 mii de euro lunar.

Sursa foto: sptfm.ro